Ziua Unirii Principatelor Române – Mica Unire, este marcată în parcul IOR cu produse tradiţionale. Producători autentici așteaptă bucureştenii până luni, 24 ianuarie, să deguste preparate care mai de care mai alese, după gustul românului și după numele pieței volante: „ROMÂNIA AUTENTICĂ”.

Sunt comercializate produse ecologice, tradiţionale şi naturale, realizate în ferme şi gospodării ţărăneşti. Meșterii populari sunt şi ei prezenţi cu cele mai frumoase cadouri și exponate lucrate manual cu măiestrie, ii, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiționale. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.