De la dragoste la prima vedere la romanțe care se întind pe mai multe sezoane, anul nou aduce o mulțime de rezoluții stilistice. În speranța că ocaziile pentru a ieși în lume vor fi mult mai ofertante anul acesta, gențile rămân accesoriul-cheie pentru orice look.

Gențile în care merită să investești în 2022 pentru a construi ținute impecabile sunt deja în magazine – și noi am trecut deja pe acolo și am făcut pentru tine o listă de shopping cu cele mai relevante alegeri. Găsești toate tendințele la DEICHMANN la prețuri avantajoase pentru a-ți face plinul de stil pentru tot anul.

De la genți de umăr de zi la plicuri pentru seară, poșetele pe care nu trebuie să le pierzi din vedere:

Marsupiul din fâș – fiecare casă de modă prezintă în acest sezon varianta sa, de la foarte simplă la semilună cu paiete sau aplicații din cristale Swarovski. Nouă ne place varianta sport cu fermoar pe care o poți purta la absolut orice (și curăța în mașina de spălat).

Phone bag – ca și cum camera bag nu era suficient de mică, anul acesta geanta pentru telefon domină street style-ul international. Chiar dacă ești fana genților importante, această variantă se va dovedi extrem de comodă pentru ieșiri scurte sau vacanțe unde telefonul, cardul și rujul sunt tot ce ai nevoie pentru o zi reușită.

Maxi Shopper din pânză sau rafie – gențile în care intră literalmente toată viața ta s-au întors în sfârșit înapoi în tendințe. Alege un design elaborat sau poartă cu eșarfe în jurul mânerului pentru a-i schimba des aspectul.

Micro-coș – în contrast cu gențile citate mai sus, variantele micro pot fi purtate la gât sau în jurul încheieturii - ca o brățară - pentru a da un accent lejer și luminos ținutelor smart casual. Alege variante din piele ecologică sau tricotaj.

Geanta de umăr medie - compactă și încăpătoare, cel mai des întâlnită în nuanțe nude sau maro, este prietena oricărei ținute cu pantaloni cu talie înaltă, tocuri și topuri mulate. Alege un model cât mai clasic cu finisaje de calitate.

Geanta mică matlasată – realizată din material sau piele moale și înnobilată cu un lanț auriu, este cea mai dorită poșetă de seară. Se poate purta și ziua cu jeans și cămașă supradimensionată sau cu rochii vaporoase și ciocate.

Citeste si:
Ghidul jachetelor de primăvară: Cele mai frumoase 20 de modele cu...
Ghidul jachetelor de...

Descoperă noua colecție de genți în magazinele DEICHMANN din toată țara și online pe deichmann.com


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.