Confortul nu ține doar de fit-ul unei piese, ci și de ceea ce te face să te simți bine pe dinăuntru – precum o veche pereche de blugi preferată care îți amintește de zilele tinereții lipsite de griji. În acest caz, este o amintire legată de anii 1990, când celebritățile și style icon-urile purtau perechea 501 puțin mai largi, cu un vibe relaxat și lejer. Așa cum îi place lui Hailey Bieber – o mare fană a stilului anilor ’90 – să poarte astăzi perechea ei de 501. Așadar, pentru primăvară/vară 2022, Levi’s readuce acel fit nostalgic și lejer cu noul Levi’s 501 90's și colaborează cu Hailey pentru a arăta stilul cool al anilor trecuți care se întâlnește cu modernitatea.

 

Cu un fit mai relaxat pe fund și picior, modelul 501 90's oferă o siluetă mai lejeră decât tradiționalul 501, dar care nu se transformă într-un stil baggy. Se așează chiar sub talie și oferă un fit elegant, dar mai larg, care poate fi purtat atât într-o mărime mai mare sau mai mică, în funcție de modul în care vrei să îl porți. În cele din urmă, încapsulează acel vibe grozav de la sfârșitul anilor 90 's, când fit-urile mai largi ofereau puțină atitudine. Este un fit care, așa cum subliniază Hailey Bieber, însăși născută în anii '90, arată la fel de bine astăzi ca și pe vremuri, ceea ce este un testament al stilului său de durată.

„Este grozav să privești epoca în care te-ai născut și să te inspiri”, spune Hailey, care s-a născut în 1996, despre dragostea ei pentru stilul anilor '90. „Doar estetica fotografiilor anilor '90, a filmelor , a anilor ’90, moda anilor ’90. Este fascinant pentru mine.”

Și pentru a detalia în continuare acea atmosferă grozavă din anii '90, această nouă adăugare la familia 501 vine într-o gamă de nuanțe care prezintă finisaje uzate inspirate de look-urile vintage populare ale epocii. Este practic acea pereche preferată de 501 din anii '90, însă reproiectată și re-gândită cu o atingere contemporană.

„Am fost cu adevărat inspirați de felul în care unele dintre marile icon-uri de stil de la sfârșitul anilor ’90 și-au purtat perechea de 501, cu un fit moale și plin de atitudine. Ni s-a părut alegerea ideală pentru zilele noastre. Și cu finisaje care au fost cu adevărat curate și prespalate pentru o perioadă de timp, este plăcut să vezi cum revine ceva atât de bine purtat și de inspirație vintage. Este un blug care nu este doar confortabil din punct de vedere fizic, dar încapsulează acea nostalgie a unui blug pe care l-ai iubit și pe care îl purtai pe vremuri. ”— Jill Guenza, vicepreședinte design pentru îmbrăcăminte pentru femei, Levi's, Strauss & Co.

Citeste si:
Fila: pentru cei care vor să iasă în evidență. Alege modelul...
Fila: pentru cei care vor să...

Despre brand-ul Levi's:

Marca Levi's simbolizează stilul clasic american și starea de bine fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi's au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume - captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi's continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat inovator și inovator care este de neegalat în industria confecțiilor. Gama noastră de îmbrăcăminte și accesorii de blugi de vârf este disponibilă în peste 110 țări, permițând persoanelor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre marca Levi's, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Citeste si:
Ghidul jachetelor de primăvară: Cele mai frumoase 20 de modele cu...
Ghidul jachetelor de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.