A început elefantFest. Până duminică, 31 octombrie, găsești la cel mai mare târg online de carte din România peste 30.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în engleză, precum și ultimele noutăți lansate de editurile din țară și din străinătate, de la titluri de ficțiune, până la volume de dezvoltare personală, cărți de business sau cărți pentru copii.

90 de lansări și evenimente literare online vă așteaptă între 25-31 octombrie la elefantFest, iar duminică, pe 31 octombrie, de elefantfest Kids sunt pregătite o serie de experiențe culturale dedicate în exclusivitate copiilor și părinților.

Iată o scurtă selecție de 5 bestsellers pe care nu trebuie să le ratezi la această ediție a celui mai mare târg de carte online. Atenție, se practică reduceri chiar și de 60% la unele volume!

James clear

Atomic Habits. O cale ușoară Și eficientĂ de a-Ți forma obiceiuri bune Și a scĂpa de cele proaste

Inspirându-se din cele mai noi descoperiri din biologie, psihologie și neuroștiințe, James Clear a conceput un ghid ușor de asimilat, cu ajutorul căruia obiceiurile bune devin inevitabile, iar cele rele, imposibile.

Indiferent dacă e vorba de o echipă care încearcă să câștige un campionat, o organizație care speră să redefinească o industrie sau pur și simplu un om care vrea să se lase de fumat, să slăbească, să reducă stresul ori să realizeze orice alt obiectiv, Atomic Habits este soluția.

Cartea lui James Clear a fost prezentată în New York Times, Time, Entrepreneur, precum și în emisiunea CBS This Morning și este predată în universitățile din toată lumea. Sfaturile din Atomic Habits sunt urmate chiar și de antrenorii și jucătorii din NBA și NFL.

ROBERT KIYOSAKI

Tata bogat. Tata sarac. Educatia financiara in familie - Robert T. Kiyosaki

Tată bogat, tată sărac aruncă în aer mitul care spune că trebuie să câștigi mult ca să te îmbogățești. Combate ideea potrivit căreia, dacă ai o casă, esti înstărit.

Le arată părinților de ce nu se pot baza pe sistemul de învățământ, dacă vor să-și vadă copiii învățând câte ceva despre bani. Definește odată pentru totdeauna activele și pasivele.

Vă învață ce și cum să le spuneți copiilor despre bani, astfel încât să aibă succes financiar în viitor.

Citeste si:
Oana Roman și-a propus să scrie o carte. Ce o împiedică momentan:...
Oana Roman și-a propus să...

La elefantFest, până duminică, 31 octombrie, cartea are un discount de 45%.

SteFanie stahl

VINDECAREA COPILULUI INTERIOR

Ce-ai zice dacă ai afla că, atunci când doi oameni se ceartă, de fapt conflictul nu e declanșat de doi adulți cu o conștiință de sine solidă, ci de copiii aflați în fiecare dintre ei? Fie că avem probleme legate de încrederea în forțele proprii, ne îndoim că partenerul, șeful sau noua cunoștință ne place cu adevărat sau avem adesea dificultăți în a relaționa, motivul este că asociem amintiri urâte sau chiar traumatice cu perioada copilăriei; sau poate că unii dintre noi au avut o copilarie nefericită, dar și-au reprimat aceste experiențe. Dar cum să ne redobândim încrederea? Cum să nu ne mai complacem în mediocritate și să ne aruncăm în viață plini de curaj? Psihoterapeuta Stefanie Stahl e de părere că abia când vom face cunoștință cu copilul din noi și ne vom împrieteni cu el ne vom da seama ce năzuințe și răni profunde avem în noi.

Citeste si:
Top 5 cărți dezvoltare personală pe care să nu le ratezi la...
Top 5 cărți dezvoltare...

NATASHA LESTER

SECRETELE PARISULUI

Pasionată de povești încă din copilărie, după cum ea însăși se descrie, Natasha Lester a fost desemnată de New York Times bestselling author pentru popularitatea de care romanele ei se bucură la nivel global. Natasha este ea însăși o poveste. Deși în primii ani de carieră lucra în marketing pentru branduri de produse cosmetice renumite, Natasha a demisionat pentru a urma cursuri universitare de scriere creativă iar primii 100 USD pe care i-a câștigat din scris au venit în urma publicării unei poezii într-un ziar. În 2016 s-a orientat către ficțiune istorică, îmbinând pasiunea sa pentru istorie, călătorii, modă și scris povești despre femei deschizătoare de drumuri.

Secretele Parisului este o poveste fascinantă care transcende generații, de la primele femei piloți din al II-lea război mondial până în prezent, și care are ca liant o colecție secretă de rochii Dior. Pe scurt: poveste sfâșietoare de dragoste și sacrificiu. Cu un discount de 33% doar de elefantFest.

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

gabriel garcia marquez

DRAGOSTEA ÎN VREMEA HOLEREI

Un bestseller de care ai auzit cu siguranță, pe care poate l-ai și citit dar care merită oricând lecturat din nou, Dragostea în vremea holerei, este una dintre cele mai frumoase și mai tragice povești de dragoste din literatura universală.

Publicată în 1985, povestea Ferminei Daza și a lui Florentino Ariza, a fost ecranizată în 2008, adaptarea pentru cinema a romanului fiind făcută de scenaristul Ron Harwoord, câștigător al Premiului Oscar și al Globului de Aur.

Povestea este plasată într-un oraș de pe coasta Caraibelor, la începutul secolului al XX-lea, în timpul unei perioade de focare de holeră. Amenințarea acestei boli devastatoare este fundalul romanului dar potențează și mai mult povestea celor două personaje principale.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.