Toată luna august gândurile noastre sunt impărțite între garderoba de vacanță - orice vacanță, oriunde, doar (încă o) vacanță să fie- și întoarcerea la birou pe catwalkul urban. Anul acesta avem soluția stilistică potrivită pentru ambele variante, cu niște combinații fresh de genți și pantofi selectate din colecțiile noi de pe epantofi.ro.

Cuvântul cheie: sintomie cromatică. Aceste mixuri pot reinventa orice ținută. Iată ce să adaugi în wishlist-ul de cumpărături:

Roz&roșu – orice regulă trebuie să aibă excepții și dacă în acest articol vă vom prezenta preponderent culori uni, începem lista noastră de hit-uri cu cea mai iubită combinație de pe Instagram: sneakers roșii și geantă eleganta roz. Noi ne-am îndrăgostit de modelele de sneakers chuncky de la Versace Jeans Couture și Michael Kors care crează un dream team alături de poșete cu lanț de la Love Moschino, Guess și Puccini. Pentru o varaintă mai eleganta, poți înlocui sneakersii cu sandale cu toc gros și platformă.

Gold

După prea multe sezoane cosy este momentul să adaugi accente prețioase în garderobă cu ajutorul unor pumps și al unei poșete medii aurii. Alege un model pe pantofi cu toc cu baretă pe gleză sau decupați poartă-i cu orice țintă beige. Noile colecții R Polanski și Eva Minge oferă o mulțime de variante interesante pe care le poxi mixa cu poșete de la Nobo, Patrizia Peppe și Coccinele.

Albă ca Zăpada

Combinația de geanta+pantofi albi a câștigat din ce în ce mai mulți pasionați de outfituri colorate, alături de care crează un echilibru elegant și dezirabil. Rămâi la varianta cu talpă plată și geantă de dimensiuni medii sau mari fie că optezi pentru sneakers, mocasini sau mules. Inspiră-te din propunerile Geox Twinset și Puma .

Hard Rock

Negrul și țintele rămân o dragoste eternă pentru următoarele sezoane în orice combinație de ținute sport și casual ai avea în vedere. Bocancii și ghetele sunt cea mai versatilă alegere alături de o geantă cu personalitate de la Pinko, Monnari și Love Moschino

Descoperă mai multe propuneri de încălțăminte si accesorii un click distanță, pe epanfofi.ro unde te așteaptă produsele atent selectate, care se potrivesc cu tendințele actuale. Shopping placut!

Citeste si:
Denise Rifai, desființată de Iulia Albu. Ținuta prezentatoarei nu a...
Denise Rifai, desființată de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.