Imaginea joaca un rol foarte important, asa ca ar trebui sa alegi intotdeauna un look care sa fie in armonie cu personalitatea ta, nu poti purta o rochie de seara perfecta daca nu te simti bine in ea.

Alege o rochie de seara care sa te faca sa te simti confortabil in timp ce te misti si dansezi. Inainte de a-ti cumpara rochia, asigura-te ca optezi pentu un site rochii de seară de calitate. De asemenea, alege o rochie de seara care iti scoate in evidenta frumusetea si iti permite sa te misti fara complicatii si care, bineinteles, iti scoate in evidenta silueta.

Linii directoare pentru alegerea unei rochii de seara

Alegerea unei rochii de seara nu este o sarcina usoara, va trebui sa vizitezi mai multe magazine sau sa rasfoiesti mai multe modele pe un site de rochii de seara precum www.JojoFashion.ro . Uneori, rochia care iti place nu va fi in culoarea sau dimensiunea dorita, va fi prea scumpa sau vor exista unele detalii care nu iti plac deloc. Prin urmare, inarmeaza-te cu rabdare si urmeaza aceste linii directoare pentru a alege rochia ideala:

Poarta culoarea care ti se potriveste cel mai bine

Intotdeauna trebuie sa tii cont de un factor crucial atunci cand iti alegi rochia de seara: culoarea pielii tale. Culoarea pielii si a parului joaca un rol important daca ceea ce iti doresti este sa alegi rochia de seara perfecta. Alege nuantele care ti se potrivesc cel mai bine.

- Pentru persoanele cu pielea maslinie, rosu este cea mai potrivita culoare, pe langa verde, albastru inchis, granat si violet.

- Daca ai pielea palida si parul blond, cele mai potrivite tonuri sunt rosu cires, albastru deschis, violet si roz.

- Daca ai un ten alb si parul rosiatic, tonul ideal pentru o rochie de seara perfecta sunt nuantele verzi si pastelate.

Alege o rochie de seara in functie de locatia evenimentului

Alegerea unei rochii de seara este o sarcina in care trebuie luate in considerare mai multe aspecte cheie, iar unul dintre cele mai remarcabile este locul si contextul in care va avea loc evenimentul. Este evident ca o nunta de gala intr-o sala de petreceri nu este la fel ca una pe plaja.

Aminteste-ti ca pentru fiecare ocazie exista o optiune potrivita pentru tine. Important este sa te asiguri ca te vei simti confortabil pentru a te putea bucura de seara.

Citeste si:
Cum să alegi rochia de banchet perfectă pentru tine
Cum să alegi rochia de...

Alege tesatura potrivita

Acest aspect are mult de-a face cu climatul in care va avea loc petrecerea. Daca evenimentul este o nunta pe plaja, incearca sa alegi o rochie de seara din tesaturi transparente care sa permita pielii sa respire. Daca, pe de alta parte, este un eveniment in oras, ia in considerare posibilitatile de a alege o rochie de seara din tesaturi care sa te faca sa te simti confortabil si sa arati elegant.Catifea, dantela, satin, sunt cateva optiuni excelente pentru rochiile de seara.

In plus, atunci cand alegi textura si caracteristicile tesaturii rochiei tale, nu uita ca trebuie sa le combini cu restul accesoriilor: o rochie incarcata cu aplicatii si broderii ar trebui sa mearga mana in mana cu accesorii mai discrete si minimaliste. Pe de alta parte, modelele mai sobre sau monocrome, necesita detalii care sa dea viata aspectului. Ideea este sa mentii echilibrul.

Citeste si:
Denise Rifai, desființată de Iulia Albu. Ținuta prezentatoarei nu a...
Denise Rifai, desființată de...

Rochii de seara lungi sau scurte?

As vrea sa fie foarte clar ca o rochie de seara nu trebuie neaparat sa fie lunga, asta nu este o impunere. Aminteste-ti ca important este ca te simti confortabil cu ceea ce poti si ca te avantajeaza. Daca modelele de rochii de seara lungi nu te avantajeaza atat de mult, exista o multime de rochii midi de seara cu o croiala potrivita pentru tine.

Cunoasterea corpului nostru este esentiala, precum si sentimentul de confort la un anumit design si libertatea totala de miscare. Prin urmare, este esential sa te inarmezi cu rabdare si sa incerci pana gasesti modelul care te face sa te simti confortabil si elegant.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2023 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.