Să rămâi competitiv într-o piață în care concurenții tăi se digitalizează rapid este cu siguranță o provocare mare pentru orice IMM. Companiile care au început digitalizarea devreme au dobândit avantaje competitive, dar există soluții care îți permit să arzi etape și să adopți soluții tehnologice pentru a intra în era digitală, a reduce costurile și a ține pasul cu competiția.

Meetup-ul Digital IMM, powered by Visa, va prezenta joi, 24 iunie, începând cu ora 11:00, soluțiile prin care IMM-urile românești pot rămâne competitive într-o economie care se mută tot mai mult în zona digitală.

Spațiul tradițional, offine, nu mai este o soluție dacă vrei ca afacerea ta să reziste, pentru că atât competiția, cât și clienții tai, s-au mutat în online.

Speakerii Digital IMM îți vor oferi cele mai eficiente instrumente pentru transformarea digitală a IMM-ului tău, de la acceptarea plăților electronice, semnătura digitală și până la fondurile pe care le poți obține pentru a accelera drumul spre digital.

Nu în ultimul rând, joi, începând cu ora 11:00, vom dezbate și planurile Guvernului pentru susținerea IMM-urilor în procesul de digitalizare și care sunt proiectele de simplificare a relației cu ANAF-ul și alte autorități publice. Speakerii confirmați până acum sunt:

Cătălin Crețu, General Manager, România, Croația, Slovenia & Malta, VISA

Vladimir Kalinov, Head Of Retail Division, Raiffeisen Bank Romania

Iulian Popescu, Consilier al Primului-Ministru pe probleme de digitalizare și administrație publică

Nu lăsa digitalizarea pe mâine și alege să rămâi competitiv. Participă la Digital IMM și pregătește-ți compania pentru concurența din era digitală.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.