Suntem încântați să anunțăm că noua ediție 2021 a Conferinței Globală IAA „Creativity4Better” revine cu tema: The Value of Bravery! A cincea ediție va avea loc 27-28 octombrie 2021 și ne bucurăm să vă invităm să faceți parte din cea mai așteptată Conferință IAA a anului. Anul acesta am pus curajul în centrul atenției ca motor care a menținut planeta în viață de la începutul acestei „noi normalități”.

Deci, care este abordarea noastră pentru curaj?

Industria marcom se confruntă cu schimbări epice: creșterea noilor piețe, dezvoltarea noilor tehnologii care împuternicesc oamenii și corporațiile, apariția noilor modele de afaceri care au transformat titanii în dinozauri, dezvoltarea noului tip de consumatori, din ce în ce mai exigenți, din ce în ce mai conectați.

Cum reușește un marketer în 2021 să se ridice împotriva oceanelor de schimbare? De ce are nevoie pentru a avansa în mijlocul schimbărilor de paradigmă, dintre care unele în curs de apariție?

Este nevoie de curaj. Curaj care va face diferența, va seduce și va convinge consumatorii. Curajul este cel care adaugă valoare.

A 5-a Conferință Globală IAA, „Creativity4Better”, ne va propulsa către o nouă lume a curajului, a luărilor de poziții, o lume în care să lăsăm o amprentă semnificativă. Stimații noștri speakeri din întreaga lume, renumiți pentru creativitatea lor transformativă, și-au demonstrat de nenumărate ori puterea de a modela atitudini și aspirații. Timp de două zile, ei își vor dezvălui propriile credințe și experiențe. Te vor inspira să faci un salt curajos înainte.

Retail jobs

Iată aici un preview al „Creativity4Better” 2021:

Ne inspirăm din creativitate, inovație, sustenabilitate sau neuroștiințe, de la specialiști și pionieri ai inovației și curajului, adevărați lideri ai industriei marcom și nu numai.

Unii dintre speakerii de top prezenți la ediția din 2021 sunt:

David Haigh, președinte și CEO, Brand Finance.

Tom Kelley - Partener, IDEO, autor al best-sellerului „Arta inovației”

Sir John Hegarty - Fondator, Creative, Bartle Bogle Hegarty (BBH) și The Garage Soho

Dr. Aurora Simionescu - Astrofizician, Institutul Olandez de Cercetare Spațială (SRON) Top 100 de inovatori din Europa în 2015

Claire Miller - Director global de strategie, Agenția Lego, Grupul LEGO

Adăugăm acestora si alti speakeri renumiți nume precum Nao Tokui, artist și fondator, Qosmo Japan, Jaime Robinson, cofondator și director creativ, Joan Creative, New York, Sabin Dima, CEO, Humans, Valer Hancaș, Communications and Corporate Affairs Director, Kaufland România, Laura Mihăilă, Head of Marketing, BCR România.

Citeste si:
Planuri Mercedes-Benz: 3 platforme electrice în 2025 și 8 uzine de...
Planuri Mercedes-Benz: 3...

În concluzie:

Inovatori, visători, artiști, vizionari, pasionați de marcom, antreprenori și profesioniste din industria marcom, această conferință este un must-see!

Ne vedem pe 27 și 28 octombrie pentru cea mai inspirată Conferință IAA din 2021!

Această conferință a fost posibilă prin contribuția partenerilor noștri:

Note:

Conferința se va desfășura pe platforma Hopin, cu conținut unic și experiențe diverse!

Pentru mai multe informații despre bilete și alte detalii, vă rugăm să contactați Ruxandra Radu, coordonator capitol IAA, ruxandra.radu@iaa.ro

www.creativity4better.com

IAA România este cea mai vastă şi mai reprezentativă asociaţie profesională a industriei de marketing, comunicare şi media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 110 companii active în industrie: clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi media şi instituţii mass media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing şi comunicare.

Citeste si:
Față în față cu specialiștii din piața muncii, la cea de-a 11...
Față în față cu specialiștii...

IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York şi filiale în peste 56 de țări. Pentru activitatea sa la standarde de excelență, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award - pentru cea mai activă şi creativă filială din lume.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.