Femeilor le place să primeasca flori cadou. Indiferent ca sarbatoresti o zi de nastere, o aniversare sau pur si simplu doresti sa trimiti cuiva un buchet de flori pentru ca este o persoana deosebita din viata ta. Bloomeria.ro este o florarie online care este alaturi de tine si face acest lucru posibil!

Cu selectia noastra de servicii de livrare a florilor disponibile oricand si oriunde in Bucuresti, Timisoara sau Cluj, si in toate marile orase din tara, nu exista nicio indoiala ca vei gasi florile ideale pentru orice ocazie.

Oferim o selectie deosebita de flori proaspete, livrate chiar la usa casei tale, de la trandafiri si lalele la crini si bujori. Le poti trimite ca un buchet monofloral sau poti opta pentru combinatii de diferite tipuri de flori pentru un impact irezistibil.

Floristii nostri experimentati te vor ajuta sa gasesti aranjamentul perfect pentru orice ocazie, fie ca este vorba de Ziua indragostitilor, Ziua Mamei sau doar pentru ca vrei sa transformi o zi obisnuita intr-una speciala.

Buchetele noastre pot fi romantice, elegante sau pur si simplu vesele, o explozie de culori si parfumuri. Daca doresti sa oferi ceva mai mult decat flori, ce zici de o cutie cu bomboane sau de o sticla de vin ori sampanie? Florile nu au fost niciodata atat de usor de comandat si de livrate acasa la persoana iubita cu sunt in acest momentu cu ajutorul florarie online Bloomeria.

Buchetele noastre iti vor depasi asteptarile si vor face o impresie de deosbita sarbatoritului sau persoanei iubite pe care vrei o sa o surprinzi.

De asemenea, in momentul in care doresti sa plasezi o comanda online avem optiunea de a trimite pe langa minutele buchete de flori si diferite cadouri, precum bomboane de ciocolata, o sticla de vin ori sampanie sau un minunat ursulet de plus!

Buchete de flori

Comanda online, iar livrarea buchetului perfect nu a fost niciodata atat de usoara. Gama noastra de buchete de flori proaspete include trandafiri, lalea, crin, bujori, margarete si garoafe. Buchetele pot fi livrate gratuit in Bucuresti in doar 3 ore din momentul plasarii comenzii online.

Aranjamente florale

Cu o gama de peste 2500 de buchete de flori aflate in permanenta in stocul florarie bineintes ca nu putea lipsi minunatele aranjamente florale. Aranjamente florale in cosuri sau vase de sticla in combinatii irezistibile de flori de primavara sau vara, toate acestea pot incanta si aduce zambetul pe chipul oricarei doamne.

Citeste si:
Comandă și livrare de flori online: O modalitate ușoară de a...
Comandă și livrare de flori...

Plante de interior

Florile sau plantele in ghiveci au puterea de a aduce magia si a face orice casa mai confortabila si mai luminoasa. Poti alege oricare din minunatele Orhidee, Bonsai, Cactusi sau plante suculente. Aceste plante sunt apreciate prin florile lor decorative de lunga durata dar si pentru capacitatea sa de a purifica aerul.

Bloomeria.ro ofera clientilor sai un serviciu rapid de livrare flori in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si in toate marile orasele din Romania, in doar 3 ore din momentul plasarii comenzii online sau la o data si un interval orar ales de tine.

Alege sa transformi ziua de astazi intr-o zi speciala, alege sa aduci bucurie si zambete pe chipul persoanelor dragi tie, fa-le sa se simta speciale indiferent de ocazie.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.