Basmele, superstițiile și ritualurile magice se desprind dintr-o realitate distorsionată care a pornit de la fapte reale. La fel este și în cazul Transilvaniei, care este asociată cu Dracula. Acest personaj mitic a făcut subiectul multor povestiri ireale, imposibile în viața de zi cu zi. Poate la fel de ireal va părea și inovația din domeniul tehnologiei prezentată în continuarea articolului.

Totuși, Stailer este cât se poate de real și a devenit un aliat de încredere pentru utilizatori. Pentru că programare la salon nu mai înseamnă acum timp pierdut și zeci de apeluri date la stiliști de când a apărut această platformă. Stailer înseamnă simplu, online și rapid cu privire la programarea la salon. Dacă Dracula este un personaj mitic, Stailer este o realitate accesibilă pentru toată lumea.

Realitatea virtuală Stailer

Această realitate virtuală constă într-o platformă ce cuprinde aproape toate saloanele din anumite orașe cheie ale țării, momentan, care permite realizarea de programări exclusiv online. Locuitorii din Cluj se pot bucura de o programare foarte rapidă la salonul de infrumusetare Transilvania din Cluj, spre exemplu, fără prea multe bătăi de cap.

La fel pot face și cei din București, Iași, Oradea, Timișoara pentru aproape orice salon din orașul lor. Chiar și cei care sunt în trecere pot face o oprire la un salon din aceste orașe, pentru că Stailer este accesibil tuturor.

Fără liste de așteptare

Pentru că statul la coadă sau înscrierea pe liste de așteptare este acum de domeniul trecutului, Stailer afișează doar locurile libere disponibile. În funcție de selecțiile pe care le faci, poți beneficia de o programare exact pentru momentul în care poți merge. Dacă astăzi la ora 17:30 timpul tău liber este destinat unei schimbări de look, accesează Stailer și programează-te la salonul la care îți dorești să ajungi.

Poți să vezi aici lista saloanelor de infrumusetare din Cluj disponibile chiar astăzi, gata să te primească fără să suni sau să te rogi de cineva. Găsești locul liber, alegi salonul, finalizezi programarea.

Servicii complete - taxe zero

Orice serviciu din această sferă de hair & beauty este disponibil și accesibil pentru fiecare persoană care iubește frumosul și are grijă de aspectul său fizic. De la manichiură, pedichiură, la tratamente faciale, masaj de relaxare, make-up și coafură, toate se află în același loc.

Citeste si:
Schimbare bruscă de temperatură pe teritoriul României. Cod galben...
Schimbare bruscă de...

Trebuie doar să știi ce îți dorești și să faci alegerea în funcție de preferințe. Lista de disponibilități afișează atât salonul, cât și stilistul, lista de prețuri, timp de lucru și alte informații relevante care să îți ușureze alegerea.

Toate acestea implică zero costuri, pentru că platforma este gratuită indiferent dacă ai sau nu cont creat.

Diferența pe care o aduce un cont creat

Stailer poate fi utilizat atât cu un cont creat, cât și fără. Totuși, pentru o mai mare economie de timp, informațiile personale stocate deja atunci când ai cont nu trebuie introduse la fiecare programare.

Cu ajutorul contului poate fi setat și un reminder care să sune atunci când îl programezi, astfel încât să nu uiți de vizita la salon. Printre avantajele contului se enumeră și gestionarea mult mai facilă a tuturor programărilor, alături de multe altele. Alătură-te și tu utilizatorilor Stailer pentru o experiență mai plăcută în vederea programării la salon.

Citeste si:
Vacanță la schi în Austria. Sfaturi pentru a alege o stațiune...
Vacanță la schi în Austria....

Contact:

support@stailer.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.