Fiecare business trece printr-o perioadă de dezvoltare și expansiune, în care trebuie să începi să iei în considerare noi tehnologii și soluții pentru funcționarea cât mai normală și într-un ritm accelerat. Digitalizarea și nevoia de adaptare la nou sunt doar câteva dintre lucrurile care împing de la spate o afacere să se dezvolte constant. Odată ce compania ta crește, vei avea nevoie de mai mult spațiu de stocare a datelor și de soluții mai sigure. Atât pentru protejarea datelor și a informațiilor, cât și pentru a facilita schimbările în activitate și muncă. Iată câteva sfaturi despre alegerea celei mai bune opțiuni:

Cerințele speciale de la sistemul de stocare a datelor

Înainte de a alege cea mai potrivită opțiune este important să stabilești ce cerințe ai de la sistemul de care ai nevoie. Poate vrei să te concentrezi pe îmbunătățirea sistemului deja existent, pe stabilirea unei independențe a businessului tău și a unei soluții integrate 100%. Poți să-ți creezi propria infrastructură și să te pregătești pentru o creștere rapidă a businessului tău, în special dacă analiza pe care o faci înainte indică această posibilitate. Alege un server HPE dacă vrei să profiți de cea mai nouă tehnologie și de cele mai înalte standarde de securitate. O viziune deschisă spre viitor și spre posibilități de extindere este potrivită pentru orice antreprenor, chiar și în vremuri incerte.

Planul de protejare a datelor

Printre principalele motive care conduc spre nevoia de implementare a unor soluții reale de stocare a datelor se află și protejarea acestora. Indiferent de domeniul companiei pe care o ai, poți deține informații sensibile, atât ale clienților, cât și ale partenerilor și ale firmei tale. Inclusiv companiile mici de tip start-up sunt vulnerabile și targetate adesea de către hackeri, în special deoarece nu dispun de la început de un sistem bine pus la punct în această privință. Așadar, atunci când cauți cea mai bună soluție pentru firma ta, ia în considerare planul pe care îl ai pentru protejarea datelor și alege solutii si servicii IT care îți oferă încredere și care dispun de suficientă tehnologie nouă și sigură.

Bugetul

Un alt aspect de ținut minte în acest proces este bugetul pe care îl poți stabili pentru a investi în soluțiile de stocare a datelor. Aceste echipamente sunt destul de scumpe, dar achiziția lor te poate scăpa de o serie de întâmplări neplăcute care ar putea duce la cheltuieli și mai mari. Însă înainte de a stabili cu exactitate care sunt cele mai bune opțiuni, trebuie să determini ce îți permiți în momentul respectiv. Odată cu ieșirea din criza cauzată de pandemie poate fi mai complicat să investești o sumă mare imediat, dar este necesar să ai bazele unei afaceri protejate și ușor de gestionat. În special în perioada în care munca suferă diferite schimbări, precum activitatea remote, ai nevoie de sisteme care sprijină aceste concepte și activități.

Stocarea eficientă și protejarea datelor sunt elemente esențiale pentru o companie aflată în plină dezvoltare și sunt necesare pentru a ține pasul cu tehnologia și noile pericole care te pot pândi. Alege un sistem bine dezvoltat, rapid și care răspunde tuturor nevoilor firmei tale.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.