Haideți sa întelegem împreuna ce înseamnă vopseaua de calitate si vopsirea electrostatică. Executarea slabă a vopselei electrostatice poate duce la pericole pentru siguranță și eficiența transferului. Pentru siguranța operatorului, este esențial ca toate zonele cheie din procesul de vopsire electrostatică să fie împământate corespunzător.

Lucrul cu electricitate, ca și în cazul vopsirii electrostatice, implică întotdeauna un pericol pentru siguranță. Prin urmare, este foarte important să vă asigurați că totul din sistemul de pictură este întemeiat. Acest lucru va evita șocurile electrice și pericolele și o eficiență redusă a transferului. Domeniile cheie în procesul de vopsire electrostatică care trebuie împământate sunt operatorul, ținta, furtunul de aer și alimentarea cu vopsea. Haideți sa începem sa descriem operatorul, primul de pe lista noastră. În cazul în care operatorul nu este împământat corespunzător, vopseaua se poate înfășura înapoi spre operator în loc să fie atrasă de țintă sau se poate îndrepta spre podea.

Urmați aceste instrucțiuni de siguranță pentru vopsire pentru a preveni atragerea vopselei către operator. Evitați să purtați încălțăminte izolată sau din cauciuc; purtați pantofi cu tălpi de piele. Evitați să folosiți mănuși. Dacă este purtată o mănușă, asigurați-vă că palma și degetul declanșator sunt decupate pentru a crea contactul direct cu pielea cu arma. Nu stați pe hârtie decât dacă este conductivă. Asigurați-vă că podeaua este curată și uscată. Orice exces de vopsea pe sol poate acționa ca un izolator. Ținta este de obicei agățată de cârlige conectate la o bandă transportoare și apoi împământată prin conexiunea sa la perete. Punctele cheie de focalizare sunt locul în care cârligul se conectează la partea țintă și la transportor. Frecvent, aceste zone vor avea vopsea excesivă, provocând izolarea țintei. Când ținta este izolată, rezultă o înfășurare destul de slabă. Este important să păstrați cârligele curate și împământate în orice moment le folosiți.

Am ajuns la cel de al treilea si cel de al patrulea domenii cheie: furtunul de aer și alimentarea cu vopsea. Furtunul de aer și alimentarea cu vopsea ar putea atrage o încărcare electrică, deci asigurați-vă că utilizați un furtun de aer special împământat. Furtunurile au fire stângace pentru a vă asigura că nu puteți conecta furtunul de aer greșit la pistol. Același lucru este valabil și pentru aprovizionarea cu vopsea. O soluție bună este utilizarea unei găleți metalice direct în contact cu solul și conectarea unui fir de împământare la o locație împământată. Asigurați-vă că pompa este împământată conectând firul de împământare la o împământare adevărată. Este important să testați încărcarea electrică a tuturor acestor zone cheie cu un megohmmeter înainte de a începe pulverizarea. Dacă fiecare afișează o citire de mega ohm a unuia sau mai puțin, sunteți bine să mergeți.

Citeste si:
8 beneficii pentru a alege vopsea albă în designul interior
8 beneficii pentru a alege...

Care sunt avantajele picturii electrostatice de cea mai buna calitate cu vopsitorie in Bucuresti? Pictura electrostatică are multe avantaje pe care pictura manuală și vopseaua spray nu le pot obține. Odată ce ați văzut numeroasele beneficii, veți fi șocați, nu v-ați gândit niciodată la pictura electrostatică în trecut. Creează un finisaj mai neted. Deoarece vopseaua este aplicată electric, există mult mai multă precizie atunci când vopseaua este pulverizată, spre deosebire de când vopsiți manual. Dispozitivul electric funcționează utilizând atracția magnetică, cu obiectul vopsit pentru a asigura lipirea vopselei și este atras de obiect. Acest lucru funcționează prin vopseaua din dispozitiv fiind aplicată cu o încărcare negativă. Butoiul dispozitivului va primi apoi și o taxă. Echipa noastră va pulveriza apoi vopseaua din pistolul de pulverizare și apoi pe obiectele care sunt vopsite. În timp ce vopseaua iese din butoi, aceasta este expusă în continuare la o sarcină negativă și conferă astfel un finisaj impecabil asupra obiectului vopsit.

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

Rapid și ușor. Cel mai mare beneficiu al picturii electrostatice este cât de rapid și ușor este. Odată ce ne-ați sunat, putem să ieșim și să începem procesul pentru a vă vopsi articolul. Acest lucru este relativ rapid și nu necesită atât de multă forță de muncă pe cât ar fi necesară o lucrare normală de vopsire, majoritatea lucrărilor noastre de vopsire fiind finalizate în câteva ore. Acesta este un mod excelent de a schimba culoarea a ceva care va fi doar temporar. De exemplu, schimbarea culorii unui perete sau ușă pentru sezonul de vacanță. Acest lucru vă oferă nu numai puterea de a deveni creativ, ci poate fi și un beneficiu pentru afacerea dvs. Ai nevoie de o vopsea de calitate cu un aspect neted si finisat si cu avantajele descrise mai sus? Vrei sa aflii mai multe despre pictura electrostatică ? Cauta o vopsitorie in Bucuresti.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Pictura electrostatică (ESP) este metoda de pictare a viitorului. Profesioniștii pot aplica grunduri de vopsea și acoperire de înaltă calitate pe vehicul, pereți și articole. S-ar putea să vă întrebați de ce nu v-ați vopsi sau vopsi aceste obiecte ca de obicei. Cu toate acestea, pictura electrostatică face treaba într-un ritm mai rapid și face o treabă impecabilă. Au trecut vremurile în care trebuia să te bazezi pe forța de muncă pentru nevoile tale de pictură, viitorul picturii este aici și este acum. Vopsea de o performanta superioara. Performanța și durabilitatea vopselei aplicate electrostatic depășește orice alt tip de acoperire. Fiecare particulă de vopsea se leagă electric de suprafața metalică vopsită. Finisajul rezultat este impecabil, se usucă foarte rapid și este extrem de durabil. În timpul procesului de fabricație pentru electrocasnice, mobilier de birou și automobile, straturile de finisare finală sunt aplicate cel mai frecvent prin vopsirea electrostatică.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.