O stare bună de spirit ne este necesară întotdeauna, dar în această perioadă este nevoie mai mult ca oricând de elemente care să aducă liniște și bucurie în viața noastră.

Pentru că se descurcă minunat să traducă starea de bine, Ana Roșca a plusat anul acesta și, pe lângă business-ul ei în domeniul serviciilor de traduceri și interpretariat, a pus mult suflet în preluarea unui salon de înfrumusețare (și de oferit atenție, am putea adăuga). S-a lansat în această provocare împreună cu partenera ei de business, Ștefania Megelea, cu gândul la femeile care fac tot ce pot în această perioadă ca să se mențină într-o bună formă fizică și psihică. Știm că, pentru o minte sănătoasă, avem nevoie ca și corpul să fie sănătos și îngrijit.

Dacă biroul de traduceri a trecut prin criza din 2008-2009, salonul Urban Mom Studio (https://www.facebook.com/studiourbanmom) l-a preluat în criza din 2020, în pandemie și incertitudine. Salonul există de 20 de ani și are cliente care vin aici „de-o viață”, iar povestea sa continuă acum cu energie nouă adusă de Ana Roșca și Ștefania Megelea, care și-au asumat această provocare din dorința de aduce un plus stării de bine a femeilor.

Urban Mom Studio se află în Piața Victoriei și este un salon de înfrumusețare în care doamnele care sosesc aici sunt tratate cu respect, grijă și atenție, iar prețurile sunt foarte accesibile (contrar aștepărilor).

În plus, mamele pot veni împreună cu cei mici pentru că vor găsi jocuri și activități care să îi bucure, să le ocupe frumos timpul și să le înlăture plictiseala.

Citeste si:
Cum se schimbă bărbații după ce devin tați
Cum se schimbă bărbații după...

Mama care vine la salon are nevoie să știe că și copilul său va fi îngrijit – doar așa se poate deconecta și relaxa, iar scopul nostru este să îi creăm un moment cu adevărat pentru ea.

Atunci când faceți programarea, menționați vârsta copilului pentru ca, la momentul sosirii, colțul de jucării să fie deja personalizat după nevoile și dorințele copilului. Știm cum este să fii mamă – este mult mai ușor când avem lucrurile planificate și organizate din timp.” spune Ana Roșca.

Ce fel de servicii vă oferim la Urban Mom Studio?

În primul rând, veți simți cum este să vi se acorde atenție în mod exclusiv, să fiți răsfățată, să fiți pe primul loc. La cât de plin și haotic ne este acum programul, o oră sau două în care să nu facem nimic pentru nimeni este grozav (mai ales dacă face altcineva pentru noi, nu-i așa?).

Citeste si:
7 motive care te vor convinge sa faci (măcar puțină) mișcare în...
7 motive care te vor convinge...

Serviciile de înfrumusețare oferite la Urban Mom Studio sunt: manichiură și pedichiură cu ojă semipermanentă și gel, epilat, vopsit, coafat și tratamente cosmetice.

Cât sunteți la Urban Mom Studio, câștigați timp pentru relaxare, reflecție, chiar meditație dacă doriți. Însuși conceptul salonului are la bază împlinirea nevoilor de relaxare, atenție specială, intimitate și liniște.

Intenția noastră este să #traducemstareadebine și aici, la salon, nu doar prin biroul de traducere pe care oamenii îl cunosc deja. „Avem impresii foarte frumoase oferite de către clientele care ne-au onorat cu prezența până acum.” spune Ștefania Megelea.

Citeste si:
Veșnic tinere! 10 mame care nu își arată deloc vârstă
Veșnic tinere! 10 mame care...

Am avut plăcerea să îmi petrec după-amiaza aici, a fost extraordinar de relaxant!

Doamnele, profesioniste desăvârșite și Ana, mulțumesc mult pentru discuția la cafea! Aștept cu nerăbdare să mă reîntorc!

Multumesc, Urban Mom Studio, pentru o zi de răsfăț pur, pentru manichiura perfectă și tunsoarea impecabilă! Recomand cu cea mai mare încredere și abia aștept să revin!

O recomand pe Tatiana de la cosmetică. Face minuni cu tenul, e foarte prietenoasă și atentă la detalii, iar igiena este pe primul loc. Un atu ar mai fi că gestionează bine și femeile însărcinate, situație în care detaliile referitoare la produsele folosite sau la tehnici, igiena și grija trebuie să fie și mai accentuate.

Un loc unde poți să te simți TU. Aici e vorba despre tine. Fetele profesioniste și tare drăguțe! Am fost răsfățată și încurajată să adopt o nouă coafură. Mulțumesc!

Cum a venit ideea de a prelua salonul și a-l transforma în Urban Mom Studio?

Salonul a fost dintotdeauna unul dintre locurile care mi-au împlinit nevoia de timp pentru mine, venind aici de câțiva ani buni, iar atunci când oportunitatea de a avea un salon propriu s-a ivit, nu am mai stat pe gânduri. Am discutat împreună cu Ștefania și am știut amândouă că putem face asta.

Eram pregătită mental și emoțional pentru această schimbare și datorită ședințelor de coaching pe care le făcusem cu un coach, cu ceva vreme în urmă. Adela Ioniță, fondator Tu în Centru Coaching (https://www.tuincentru.ro/) m-a susținut într-un proces de coaching transformator, în care mi-am identificat niște tipare care nu îmi foloseau. Drumul s-a eliberat și iată că am fost pregătită să îmbrățișez oportunitatea care s-a ivit.

Cum ajungeți la Urban Mom Studio?

Urban Mom Studio este foarte ușor accesibil. Salonul se află în Piața Victoriei, la 5 minute de mers pe jos de la metrou, pe Strada Nicolae Titulescu nr. 10, bloc 20 sc. C, ap. 122, Bucureşti și puteți face programările la numărul de telefon: 021 310 94 60 și 0759 672 519.

Doamnele care vin la noi ajung special pentru programare sau combină drumurile în oraș cu momentul lor de îngrijire.

De asemenea, ne vedem și ne auzim pe rețelele sociale, și asta pentru că ne sprijină Andreea Popescu, fondator Andreea Detalils cu prezența pe Facebook și Instagram. Andreea reușește să ajungă la clientele noastre cu informații utile lor, aspect pentru care îi mulțumim tare mult. „A înțeles foarte bine conceptul salonului și modul relaxat și autentic în care noi comunicăm cu oamenii, iar asta ne ajută foarte mult să transmitem exact ceea ce noi suntem și oferim.

https://www.facebook.com/studiourbanmom

https://www.instagram.com/urbanmomstudio/Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.