În general, cuplurile se plafonează când trebuie să își facă daruri reciproc, pentru că după o perioadă ideile se consumă și nimic nu mai pare să îi surpindă. Însă cu puțină imaginație, poți să faci în continuare cadouri cool pentru partenerul sau partenera ta, fără să îți găurești bugetul personal. Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă și pentru că magazinele fizice reprezintă risc de răspândire a Coronavirusul, magazinele online de tricouri sunt recomandarea mea principală când vine vorba de shopping (de orice fel). Iată câteva idei pe care le recomandă chiar și cei mai în voga trendsetteri din țara noastră, pentru cuplurile care doresc să își coloreze relația și să țină monotonia la distanță, lăsând loc doar distracției și imaginației să zburde libere:

  1. Tricouri cupluri. Nu cred că aceste produse vor avea vreodată moarte. Tricourile pentru cupluri sunt acele tricouri care cuprind mesaje de iubire complementare, îndreptate unul către celălalt, și pot fi personalizate după bunul plac. Așadar, dacă încă nu ai găsit cadoul potrivit pentru partener/ă, alege tricourile personalizate pentru cupluri. Poți să inventezi tu orice mesaj vrei sau poți alege să fie imprimate anumite fotografii pe care le aveți împreună, astfel încât acestea să amintească de momentele frumoase pe care le-ați petrecut și care vă țin împreună. Mesajele pot fi unele funny sau motto-uri clasice despre iubire, până la urmă este alegerea fiecăruia în parte. Partea bună este că posibilitățile de personalizare sunt, fără exagerare, infinite! A, și să nu uităm că amândoi vă puteți alege sezonier cu haine noi în garderoba personală.

    Notă: ca și fapt divers, tricourile pentru cupluri au rămas la fel de căutate și de actuale. Practic, ele nu se demodează niciodată, pentru că mereu vor apărea modele noi, deci nu ai timp fizic să te plictisești de ele sau să le dai uitării. Multe cupluri aleg să le poarte la ocazii speciale sau chiar și în societate, pentru că ele îi ajută să se diferențieze de mulțime. Cu ajutorul unor astfel de tricouri, ei se fac mai ușor remarcați.

  2. Experiențe. Știu că sună ciudat, însă în ziua de azi este posibil să oferi în dar și experiențe de viață. Există societăți specializate în astfel de lucruri și care pun la ‘’vânzare’’ tot felul de experiențe, precum: salturi cu parașuta, experiențe spa de lux, karting, escape room-uri, traveluri, echitație, zbor cu balon cu aer cald, absolut tot ce ți-ai putea dori ai putea să oferi în dar celui iubit sau celei iubite. Puteți să vă bucurați de astfel de experiențe împreună, ca să faceți amintiri și mai frumoase și unice, despre care să puteți povesti chiar și peste ani de zile. În fond, amintirile sunt cele mai prețioase cadouri cu care noi, oamenii, rămânem până la finalul vieții, așadar merită să facem cât mai multe. Nu uitați de aparatul foto, care să imortalizeze fiecare experiență de care aveți parte (este mult mai frumos când sunt toate adunate la un loc).
    Citeste si:
    4 cupluri cunoscute în care femeia este mai în vârstă decât bărbatul
    4 cupluri cunoscute în care...

    Notă: Din ce în ce mai multe cupluri descoperă și această latură a cadourilor și optează pentru ele. Este o nișă oarecum nouă în țara noastră, dar care câștigă rapid teren și popularitate, în special în rândul cuplurilor tinere și dornice de aventură, care prefer adrenalina și noul, sunt mereu dornici de mișcare și așa mai departe.

  3. Uneori, cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi cuiva, este timpul și încurajarea noastră. În foarte multe cazuri, cuplurile care și-au susținut reciproc visurile și au investit în mod egal în ele, sunt cele mai longevive și de succes cupluri. De aceea, oferă-i în dar cuvinte de încurajare, timp și sprijin, pentru că, pe termen lung, vor duce la sudarea unui cuplu cu principii sănătoase. Acest exemplu este, cu siguranță, cel mai bun exemplu de cadou, pe care merită să îl faci chiar și fără vreo ocazie specială. Și cu siguranță nu ai cum să dai greș cu el. Încearcă acest lucru cât de des posibil și cu siguranță vei rămâne uimit/ă de rezultatele pe care le va avea, în special pe termen lung. Foarte important: reparați împreună ce s-a „stricat”, nu vă adresați reproșuri reciproc și nu lăsați lucrurile nerezolvate, pentru că o problemă nu trece niciodată de la sine.
    Citeste si:
    Cele mai bune tricouri pentru femei- ce culori trebuie să alegi?
    Cele mai bune tricouri pentru...

    Notă: cu acest „cadou” nu vei da greș niciodată – este un fapt demonstrat. Timpul este cel mai prețios dar pe care îl putem oferi celor dragi nouă, pentru că timpul este ceva ce nu mai putem întoarce din drum. Cu alte cuvinte, timpul este prețios și trebuie tratat ca atare, cu bune și cu rele.

Sărbătorile de iarnă sunt, cel mai probabil, cele mai frumoase din an, pentru că ele sunt cuprinse și de magia sărbătorilor creștine. Așadar, un motiv de bucurie. Chiar dacă magazinele fizice sunt restricționate, asta nu înseamnă ca online-ul nu este mereu prezent să ne vină în ajutor. Deci, profitați de internet ca să trăiți o altfel de experiență a cumpărăturilor. Poate că este mai greu față de lucrurile cu care am fost obișnuiți până acum, dar cu toate astea nu trebuie să uităm să privim mereu partea plină a paharului, chiar dacă vorbim doar de cadouri oferite în dar. Ați putea fi surprinși să vedeți cât de ușor este să comandați ceva online (dacă nu sunteți familiarizați cu experiența) și cât de mult timp liber vă rămâne pentru a face lucruri mult mai importante, precum timp petrecut cu cei dragi vouă, hobby-uri de mult uitate și așa mai departe.

Citeste si:
5 aspecte de care să ții cont când alegi cadoul pentru colegul de...
5 aspecte de care să ții cont...

Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2020 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.