Beauty 29 Iulie 2022 17:14 de Advertorial
Tricoul este o piesă vestimentară ce trebuie neapărat să facă parte și din garderoba ta. Este un articol vestimentar de bază pe care femeile îl preferă în diferite culori, cu imprimeuri sau texturi variate. Pe scurt, tricourile de damă sunt iubite datorită versatilității, practic sunt comode ușor de purtat și de asociat.

Am putea spune chiar că cele mai frumoase modele de tricouri femei de la MODIVO, https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/tricouri-clasice-si-polo/tricouri, sunt piese de bază atunci când vrei să compui un look incendiar, indiferent de ocazie.

Ce culoare de tricou trebuie să alegi în funcție de ten?

Poți alege un model de tricou în funcție de gusturi, de facilitatea cu care acesta se poate purta și se poate asocia, în funcție de anotimp, dar știai că se poate alege și în funcție de ten?

Dacă faci parte din categoria femeilor care nu prea se bronzează și care au mereu tenul foarte alb, în nuanțe de bej, de piersică sau de ivoire, atunci înseamnă că ai un profil de primăvară. Specialiștii sunt de părere că vei fi pusă în valoare de tricouri în tonuri calde și deschise precum roșu, portocaliu sau galben.
Atunci când ai pistrui și ai un ten deschis la culoare și dacă te bronzezi puțin, înseamnă că ai un profil de toamnă. Ai nevoie de nuanțe calde sau cu irizeuri precum camel, bej, verde măslină, cărămiziu sau cupru, adică toate nuanțele care te duc cu gîndul la acest anotimp.

Dacă te bronzezi foarte ușor și ai un ten mai închis la culoare, atunci ai nevoie de tricouri în nuanțe reci precum verde, albastru azur, verde brad foarte închis sau albastru închis. Poți găsi, cu ușurință inspirație pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte. Aici ai cele mai noi modele și cele mai fierbinți idei de asociere.
Apoi, dacă ai tenul deschis la culoare și dacă te bronzezi și te și înroșești în același timp, atunci ai un profil de vară. Ai nevoie de nuanțe precum roz perlat, albastru ciel, fuchsia sau turcoaz.

Care sunt cele mai frumoase culori pe care poți miza?

Tricoul alb este o piesă vestimentară de bază din dressing. Acesta se poate purta cu o pereche de blugi în nuanțe închise, cu o pereche de pantaloni kaki sau bej. Cu el este foarte ușor să găsești o anumită armonie. Se poate purta atât pe sub un sacou, cât și pe sub o geacă de blugi sau de piele.

Citeste si:
Cea mai nouă colecție de pantofi ce aduce culorile în centrul atenției
Cea mai nouă colecție de...

Tricoul negru este o altă piesă de bază din dressing. Este cea mai bună opțiune pentru un look casual. Se poate purta alături de o pereche de blugi negri sau albi, dar și de o pereche de pantalonii de costum.

Tricoul bleumarin. Este cea mai bună alegere atunci când vrei să joci cartea sobrietății. Este de altfel, o culoare care se poate purta fără prea mari eforturi. Este cool alături de o pereche de blugi închiși la culoare, dar și în compania unei fuste cu imprimeuri.

Tricouri must -have ce vor crea armonie în garderobă

  • Tricouri cu imprimeuri. Tricourile cu imprimeuri sunt cele mai bune alternative la modelele simple, uni. Sunt și cea mai bună alegere pentru un look casual, tineresc.

  • Tricoul galben. Este o piesă ce aduce un plus de energie, este modelul care vine cu de prospețime pentru ținutele tale. Pentru ca acesta să atragă atenția, se poate asocia cu o nuanță care calmă, precum verde kaki, de exemplu.

    Citeste si:
    Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
    Cadouri deosebite pe care le...

Cu aceste culori, un lucru e sigur- vei reuși să obții un look mai mult decât perfect.

Ce materiale poți să alegi?

Cu siguranță, ți-ai pus și tu întrebarea -bluze de damă – ce materiale să alegi? Ei bine, răspunsul este simplu: mizează pe fibre naturale, bumbac, mătase, in. Totuși poți opta şi pentru alte tipuri de ţesături, în special dacă eşti activă şi îţi plac antrenamentele intense. Alege fibre specializate ce îţi vor permite să faci mişcare în cele mai bune condiţii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.