Pizza este una dintre cele mai iubite feluri de mâncare. Românii au îndrăgit din prima acest tip de mâncare, așa că au apărut o mulțime de localuri în care se gătește pizza. Pizza poate fi de o mulțime de tipuri, în funcție de gusturi și preferințe, iar pandemia a crescut cererea la pizza livrată la domiciliu.

Iată 4 motive pentru care merită să faci comanda online de pizza.

Este cea mai confortabilă metodă de a comanda pizza

Atunci când nu ai chef să gătești și nici să ieși să iei cina în oraș, cel mai confortabil mod de a-ți potoli foamea este să comanzi pizza acasă. Doar că uneori poate fi obositor să dai telefoane la toate pizzeriile din oraș, mai ales atunci când nu știi exact ce fel de pizza îți dorești. Cu doar câteva click-uri poți avea în față o mulțime de tipuri de pizza, deci și posibilitatea de a alege pizza ta preferată. Comanda se face, de asemenea, cu doar câteva click-uri iar apoi nu mai trebuie decât să aștepți livrarea. De asemenea, poți comanda direct de pe telefonul mobil, un alt motiv important pentru a comanda pizza online!

Siguranța este pe primul loc

În perioada pandemiei, comenzile online și livrările au fost mai căutate ca niciodată, iar cea mai mare parte a restaurantelor a trebuit să se adapteze noilor condiții. Distanțarea socială reprezintă poate cel mai bun mod de a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru, iar atunci când avem poftă de pizza cel mai sigur mod de a ne bucura de ea este să o consumăm acasă. Din acest punct de vedere, comenzile online se dovedesc a fi o soluție eficientă de a ne proteja împotriva noilor provocări!

Livrarea se face rapid și la adresă

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu livrarea. Vei avea posibilitatea de oferi toate detaliile necesare despre adresă iar astfel comanda ta va fi livrată direct la ușă, în condiții de siguranță deplină și în cel mai scurt timp posibil totodată. Nu trebuie să te deplasezi și nici să depui alte eforturi, ci doar să îți găsești o activitate suficient de interesantă astfel încât așteptarea să fie mai ușoară.

Poți beneficia de livrare gratuită

Atâta timp cât comanda este una generoasă și cumperi pizza pentru întreaga familie, cel mai probabil te vei bucura de un beneficiu foarte important: livrare gratuită. Nu vei plăti nimic pentru transport, ceea ce sigur că te va convinge să mai faci și alte comenzi în viitor. În cele din urmă, ar trebui să comanzi pizza online pentru că e delicioasă și totodată va fi un motiv de bucurie pentru întreaga familie, informează antena3.ro

Citeste si:
Produse esențiale în industria de catering și rolul cutiilor de pizza!
Produse esențiale în...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.