Alături de clienții săi și câteva asociații partenere, FruitBreak a început campania de livrare gratuită de fructe proaspete și sucuri naturale cadrelor medicale și autorităților care sunt implicate în lupta cu Covid-19.

Pe perioada stării de urgență, FruitBreak va livra lunar in spitale peste 3500 de kilograme de fructe proaspete și mai mult de 350 de litri de sucuri naturale prin JuiceBreak, energie și vitamine atât de necesare unui sistem imunitar sănătos. Inițiativa vine de la Sorin Dima, fondatorul FruitBreak, care și-a unit forțele cu clienții săi și câteva asociații, precum MagiCamp si Godmother.

Pentru ca acest efort colectiv să fie susținut pe întreaga perioadă a stării de urgență, inițiatorii invită companiile din București, asociațiile și fundațiile să se alăture campaniei ”Împreună putem ajuta”.

”Vrem să folosim relațiile cu furnizorii existenți și infrastructura de care dispunem pentru a-i ajuta pe cei din linia întâi – personalul medical din spitale și cei din cadrul M.A.I. si M.Ap.N. Livram către aceștia atât porțiile cu fructe proaspete cât și cantitățile de sucuri naturale de care până acum beneficiau o parte din angajații companiilor colaboratoare.

Practic, vom transfera fructele și sucurile pe care clienții noștri le comandau până acum ca beneficiu pentru angajați, tuturor cadrelor medicale și autorităților implicate, cu titlu de donație din partea clientilor nostrii. Cantitățile livrate vor fi achitate în continuare de către companiile colaboratoare, fără niciun cost suplimentar.

Aportul nostru, prin FruitBreak și JuiceBreak, va fi livrarea gratuită și suplimentarea cantităților de fructe și sucuri ce vor veni din partea clienților cu 50%. Astfel, dacă donația unei companii va fi de 30 kg pe zi, noi vom adăuga încă jumatate din această cantitate, iar la destinație vor ajunge 45 kg.”, aflam de la Sorin Dima, fondatorul FruitBreak.

Până în acest moment s-au alăturat campaniei “Impreuna Putem Ajuta!”o bună parte din companiile ce colaborau deja cu FruitBreak cat si partenerii acestora din diverse domenii de activitate. Printre acestea se află companiile, Systematic, Axway, Fintech OS, OSF Global Services, Crowdstrike, SelfPay, Admiral Markets, Ownzones Media Network, InternetCorp, Avma Grahics, High Contrast si altele care nu au dorit sa isi faca publica identitatea.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Câteva unități medicale în care au ajuns deja fructe și sucuri proaspete sunt Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan prin Maternitatea Bucur – cazuri Covid gravide, Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Crlinic de boli infectioase si tropicale Dr. Victor Babes, Spitalul de campanie M.Ap.N – ROL2. Pe langa aceste unitati aflate in linia intai in lupta cu Covid-19, cu ajutorul MagiCamp o parte din beneficii ajung si spre alte unitati care au cu adevarat nevoie de un asemenea ajutor acum cand toata atentia autoritatilor e indreptata strict spre Coronavirus. Printre acestea se numara Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie și Spitalul Clinic Fundeni În zilele următoare se vor adăuga pe listă și alte instituții medicale implicate în lupta cu Covid-19.

Citeste si:
Bogdan Aurescu, declarații la reuniunea în format G7+: „România va...
Bogdan Aurescu, declarații la...

”Am inițiat această campanie pentru că suntem conștienți de importanța vitaminelor și energiei necesare acestor persoane care sunt expuse zilnic la riscul de a contacta virusul și care petrec foarte multe ore in spitale, pentru a ne proteja pe noi.

Totodată, ne-am dorit să ne implicam și să ne unim forțele cu toți cei care vor să ajute la depășirea cât mai rapidă a acestei situații. Nimănui nu îi face bine starea actuală și trebuie să facem tot ce ne stă în putință să ajutăm la depășirea ei.

Este nevoie de companii care să se alăture acestei inițiative, de asociații și fundații care să ne ajute în comunicarea cu insituțiile medicale și cu autoritățile. Trecem cu totii printr-o perioada dificila, și acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm dovadă de resposabilitate socială, să înțelegem că facem parte dintr-o comunitate. Orice companie activează într-o comunitate și depinde în mod direct de aceasta.”, a adaugat Sorin Dima.

Citeste si:
Inițiativa Localnicii continuă să susțină antreprenorii locali prin...
Inițiativa Localnicii...

Companiile sunt invitate să se alăture campaniei ”Împreună putem ajuta”, achiziționând mix-uri de fructe și sucuri naturale pe care FruitBreak le va livra personalului medical din spitale și celor din cadrul M.A.I. si M.Ap.N.

Cei care doresc să se implice, sunt rugați să trimită un email la adresa info@fruitbreak.ro sau să completeze formularul de contact pe site-ul www.fruitbreak.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.