Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că nu își dorește să preia conducerea filialei PSD Bucureşti, argumentând că informaţiile care au apărut în spaţiul public nu sunt altceva decât „o intoxicare” şi cu siguranță a existat „o regie” cu privire la această temă pentru a crea tensiuni în interiorul PSD.

Rafila despre preluarea sefiei PSD București

Anterior, au existat zvonuri în care se spunea că Alexandru Rafila va prelua conducerea filialei PSD din București. Ministrul Sănătății a ținut să facă lumină la acest capitol și a spus că nu există o asemenea decizie și că totul este o intoxicare menită să creeze haos în interiorul partidului.

Rafila a spus că nici măcar nu își dorește acest lucru și nici nu a discutat cu nimeni despre o asemenea posibilitate.

„Eu am mai spus. Este doar o intoxicare, o intoxicare care probabil are ceva în spate sau un scop, că nu se întâmplă aşa din senin. Ca să poţi să faci lucrul ăsta trebuie îndeplinite două condiţii: în primul rând trebuie să-ţi doreşti şi al doilea lucru este să faci ceva în acest sens, să te întâlneşti, să ai… Eu nici nu îmi doresc, nici nu m-am întâlnit cu nimeni şi n-am discutat cu nimeni acest subiect, care a venit de pe mai multe surse, aparent, ele au fost generate, probabil însă din acelaşi loc”, a declarat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătății a menționat că filiala PSD Bucureşti este una „complicată” și nu dispune de atât de mult timp pentru a se ocupa.

„Lucrul care mă împiedică, în afară de cele două motive pe care vi le-am spus, este şi lipsa timpului. (…) Deci e clar că este, este. Este o intoxicare”, a precizat Rafila.

Oficialul este de părere că la mijloc este o regie care ar avea interese ascunse, dar sigur nu din bune intenții. Cel mai probabil, aceste zvonuri sunt menite pentru a crea tensiuni în interiorul partidului.

„Eu cred că regia asta nu este chiar întâmplătoare şi mai degrabă scopul a fost de încercare de compromitere şi de creare a unor tensiuni, poate în cadrul Partidului Social Democrat, pentru că altă explicaţie nu găsesc”, mai spune ministrul.

Citeste si:
Val de infectări cu COVID-19 în România! Ce spune ministrul...
Val de infectări cu COVID-19...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.