Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, deoarece acesta nu ar face față problemelor administrative de la nivelul Bucureștiului.

Ciolacu cere demisia lui Nicușor Dan

Marcel Ciolacu a cerut demisia lui Nicușor Dan de la Primăria Municipiului București. Acesta motivează că edilul nu ar face față problemelor administrative cu care se confruntă Capitala. Această reacție a liderului PSD a venit în urma afirmației primarului privind controalele Protecţiei Consumatorilor la Societatea de Transport București (STB).

„Cel mai bine să-și dea demisia și scapă și bucureștenii, scapă și dl Nicușor Dan de o tortură”, a răspuns Ciolacu.

Omul politic susține că problemele din Capitală sunt peste puterile lui Nicușor Dan, iar acesta nu mai face față cu brio. Inițiativa lui Marcel Ciolacu a venit după ce, luni, primarul general al Capitalei a acuzat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), condusă de Horia Constantinescu (PSD), că are intenția de a bloca transportul în comun din București și a afirmat că ANPC ar fi devenit o „nouă bâtă a PSD în Bucureşti”.

Reacția lui Nicușor Dan la decizia ANPC

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a venit cu o reacție după ce peste 80 de mijloace de transport în comun a Societății de Transport București au fost scoase din circulație de către ANPC.

”ANPC e noua bâtă a PSD în București. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi)", a afirmat Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Citeste si:
Ciolacu: „Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală”
Ciolacu: „Gabriela Firea este...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.