Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că există "exagerări" din partea comercianţilor în privinţa preţurilor pentru produsele de Paşte, adăugând, însă, că piaţa este liberă, iar preţul este fixat de cerere şi ofertă.

Ce a spus Ciucă despre prețurile din această perioadă

Şeful Executivului a fost întrebat dacă a fost la o piaţă agroalimentară pentru a vedea preţurile la carne de miel.

"Nu am fost. Ieri, a fost purtătorul de cuvânt, l-am rugat să meargă să reprezinte Guvernul la un astfel de demers. Am văzut preţurile, am văzut şi bugetul pe care l-a stabilit, 800 - 900 de lei. Preţurile sunt, într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui. Este o perioadă în care comerţul se face cum se face, sunt şi anumite exagerări în tot ceea ce înseamnă fixarea preţurilor. Trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă, unde preţul este fixat de cerere şi ofertă", a afirmat Ciucă.

Întrebat care este meniul său preferat de Paşte, prim-ministrul a răspuns: "Tot ceea ce mănâncă un om obişnuit, absolut nimic diferit, nimic special". AGERPRES

Retail jobs

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.