Marcel Ciolacu a anunțat că săptămâna viitoarea va efectua o vizită în Ucraina unde se va întâlni cu oficialii ucraineni și va discuta despre situația tragică prin care trece țara.

Ciolacu va merge în Ucraina

Marcel Ciolacu a anunțat pe o rețea de socializare că în cursul săptămânii viitoare va merge într-o vizită în Ucraina pentru a-și exprima solidaritatea și pentru a vorbi cu etnicii români de acolo.

”Săptămâna viitoare voi merge în Ucraina pentru a ne exprima solidaritatea cu vecinii noștri și pentru a discuta cu etnicii români.”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că își dorește ca împreună cu aliații din Europa, SUA și din întreaga lume să contribuie la reconstrucția Ucrainei. Pentru realizarea acestei misiuni va fi nevoie de investiții enorme.

„Acest lucru va necesita un efort concertat al României, în consultare și coordonare cu aliații noștri din UE și cu instituțiile comerciale globale. Și, bineînțeles, trebuie să includă consultări profunde cu Ucraina, care va avea nevoie de investiții enorme pentru a-și reconstrui propria economie și infrastructură devastate”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.