Preşedintele partidului Forţa Dreptei, deputatul Ludovic Orban, afirmă că Rusia a devenit 'un stat terorist' sub conducerea lui Vladimir Putin şi subliniază că trebuie luate decizii ferme, ca această ţară să fie izolată total.

Ucraina trebuie susținută

"Genocid. Asta face criminalul de război în Ucraina. Rusia a devenit un stat terorist sub Putin. Nu este suficient doar să deplângem şi să condamnăm ororile provocate de criminali. Trebuie să luăm decizii ferme: întreruperea relaţiilor diplomatice cu Rusia, stoparea importului de gaze şi petrol din Rusia, să solicităm Tribunalului Penal Internaţional să emită mandat de arestare pe numele lui Putin, să solicităm excluderea Rusiei din toate organizaţiile internaţionale, să sprijinim şi mai hotărât Ucraina, să aplicăm sancţiuni economice către companiile ruseşti, să întrerupem orice colaborare, pe orice domeniu, cu Rusia. Şi asta ar trebui să o facă toate statele democratice", a scris Orban, luni, pe Facebook.

El punctează că Rusia trebuie izolată total.

"Ucraina trebuie susţinută cu tot ce este necesar pentru a alunga trupele ruse de pe teritoriul naţional", adaugă Ludovic Orban. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.