Aflat într-o vizită în Statele Unite ale Americii (SUA), președintele Senatului, Florin Cîțu, a vorbit cu președintele Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, despre importanța României în NATO, consolidarea capabilităților de apărare și programul Visa Waiver.

Florin Cîțu în SUA: A vorbit despre despre consolidarea capabilităților de apărare și programul Visa Waiver

„Astăzi sărbătorim 18 ani de apartenenţă la NATO. Anul acesta sărbătorim, de asemenea, 25 de ani de Parteneriat strategic cu SUA. Discuţie sinceră cu preşedintele Camerei, Nancy Pelosi, despre importanţa României în cadrul alianţei, despre programul Visa Waiver pentru România şi despre consolidarea capabilităţilor noastre de apărare”, a scris Cîţu, marţi, pe Facebook.

Președintele Senatului a completat că, împreună cu oficialul american, a căutat „noi oportunităţi de dezvoltare economică pentru prosperitatea ţărilor noastre, care să ţină cont de dinamica regională actuală”.

Florin Cîțu efectuează, împreună cu o delegaţie de parlamentari, o vizită de lucru în SUA, la Washington, până pe 30 martie. El are întâlniri cu reprezentanţi ai Legislativului SUA, ai mediului de afaceri, precum şi ai comunităţii româneşti din zonă.

Retail jobs


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2022 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.