Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare.
 

"Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă şi la timp"

"PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului Arafat de către 'societatea civilă'! #Cenzura, #MinisterulAdevărului, #Scânteia nu pot deveni armele democraţiei şi ale statului de drept. Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că miniştrii PSD "nu vor desemna niciun cenzor pentru propăşirea cultului personalităţii niciunui tovarăş sau vreunui alt 'geniu al Carpaţilor'".

"Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă şi la timp, nu cu 'experţi' sau 'consultanţi' care să vâneze vrăjitoare", a mai spus Ciolacu. AGERPRES

Retail jobs


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.