Cozile la pompă arată lipsa de încredere în această guvernare, este de părere preşedintele USR, Cătălin Drulă. Oficialul îl acuză „de incompetenţă" pe ministrul Energiei şi crede că „este nevoie de remaniere". 

Cătălin Drulă a vorbit despre cozile la pompă

„Cozile la benzină arată lipsa de încredere în această guvernare, care şi-a dat cu stângul în dreptul toată iarna pe tema preţurilor la energie. Cum să vă mai creadă oamenii, domnule Ciucă? Cât mai trebuie să suportăm incompetenţa lui Virgil Popescu?", a scris liderul USR, pe Facebook.

În opinia acestuia, este „vremea unei remanieri" guvernamentale. „E demult vremea unei remanieri în această guvernare nătângă! USR a depus încă de acum o lună proiect de lege în Parlament pentru reducerea TVA de la 19% la 5% pentru carburanţi. Cîţu şi Ciolacu, vă tot dăm soluţiile, dar voi nimic! Oamenii aşteaptă soluţii. Aşteaptă decizii. De asta sunteţi acolo!", a adăugat Cătălin Drulă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2022 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.