Peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile, o parte importantă fiind pusă la dispoziţie pentru salvarea cetăţenilor Ucrainei, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.
 

Românii donează sânge pentru militarii şi civilii ucraineni

"Românii donează sânge pentru militarii şi civilii ucraineni răniţi în agresiunea militară! Peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile, o parte importantă fiind pusă la dispoziţie pentru salvarea cetăţenilor Ucrainei. Campania a fost deschisă în 27 februarie de premierul Nicolae Ciucă şi mai mulţi membri ai cabinetului care au donat sânge pentru răniţii ucraineni", se arată în postare.

În context, premierul Ciucă face apel continuarea acţiunilor umanitare necesare în aceste momente poporului ucrainean.

"Mulţumesc românilor care şi-au deschis inimile şi participă la această campanie umanitară! Puterea solidarităţii este o linie de apărare esenţială împotriva oricărei agresiuni. Sunt mândru de generozitatea şi mobilizarea românilor care au venit în sprijinul ucrainenilor aflaţi în suferinţă. Fac apel să continuăm acţiunile noastre umanitare atât de necesare poporului ucrainean, în acest moment", a afirmat Ciucă, citat în comunicat. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.