Preşedintele Iohannis va efectua, sâmbătă, la ora 16,00, o vizită la tabăra mobilă pentru refugiaţi de la Siret, judeţul Suceava, anunţă Administraţia Prezidenţială.
 

Vizita va avea loc la 16:00

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu ocazia prezenţei acesteia la Bucureşti, despre intensificarea sprijinului către Ucraina, punctând că se lucrează pentru operaţionalizarea cât mai rapidă pe teritoriul României a unui hub umanitar care să permită colectarea şi transportul donaţiilor internaţionale în Ucraina.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a discutat şi cu Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi - pe care l-a primit la Palatul Cotroceni - despre sprijinul acordat persoanelor refugiate din Ucraina, dar şi Republicii Moldova, confruntată cu un flux masiv de ucraineni plecaţi din ţară. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.