Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, că trebuie să existe un "blocaj total", pe teritoriul României, "al oricăror firme ruseşti şi al oricăror oameni de afaceri ruşi".
 

Ciolacu a menţionat, la sediul central al PSD, că se va întâlni, în cursul zilei, cu miniştrii social-democraţi pentru a discuta cum poate ajuta Guvernul Ucraina, după care va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al partidului cu "colegii din teritoriu care s-au implicat în zonele de frontieră".

"Am vorbit cu domnul preşedinte Florin Cîţu şi am convocat împreună un plen comun pentru o declaraţie a Parlamentului României în ceea ce priveşte evenimentele din Ucraina. În această declaraţie vom veni şi cu elemente din sancţiunile decise la nivelul UE şi vrem să fim foarte bine înţeleşi că ceea ce se întâmplă în Ucraina în anul 2022 depăşeşte limitele de acceptare, un stat suveran este atacat şi, în acest moment, toată lumea ne uităm fără să intervenim mai ferm", a afirmat el.

Retail jobs

Ciolacu a fost întrebat dacă este mulţumit de felul în care a gestionat statul roman criza refugiaţilor. "Am stat de vorbă aseară cu ministrul de Interne. Am înţeles că blocajul este în partea ucraineană, lipseşte personal. Astăzi s-a dublat personalul în vamă să nu mai staţioneze foarte mult în vama românească. (...) Vedem că foarte mulţi ucraineni nu rămân pe teritoriul României, iar cei care au rămas - s-au găsit soluţii. Haideţi să vedem cum funcţionează de astăzi", a precizat liderul PSD. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2022 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.