Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, luni, la Focşani, că toate unităţile administrativ-teritoriale (UAT) din Vrancea vor beneficia de investiţii majore care vor reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă şi alte regiuni.

Liderul PNL a confirmat că va susţine investiţiile de amploare pe care le pregăteşte administraţia judeţeană condusă de Cătălin Toma.

"Sunt alături de filiala dumneavoastră şi de preşedintele Cătălin Toma, fostul meu coleg din Senatul României. Vreau să vă anunţ personal că ne-am ţinut de cuvânt, iar noul spital judeţean de la Focşani este inclus la finanţare şi va fi realizat prin PNRR. De asemenea, toate UAT-urile vor putea derula proiecte prin PNRR, prin fonduri europene şi prin PNI, proiecte care vor schimba faţa judeţului Vrancea în următorii ani. Ne vom baza pe investiţii majore pentru vrânceni şi împreună cu preşedintele CJ, Cătălin Toma, vom reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă şi alte regiuni", a precizat Florin Cîţu.

Florin Cîţu şi ministrul Fondurilor Europene, Dan Vâlceanu, s-au aflat, luni seara, la Focşani, pentru a fi alături de filiala PNL Vrancea, care împlineşte 142 de ani de existenţă.

Momentul a fost marcat în acest an printr-o şedinţă festivă a Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea, la care au participat şi zeci de preşedinţi de organizaţii liberale. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.