Prioritatea PSD este să ia măsuri care să apere veniturile populaţiei acum, în plină iarnă, nu la 1 aprilie sau în 2024, pentru că atunci este an electoral, a declarat miercuri Marcel Ciolacu.
 

"Prioritatea PSD este să ajutăm românii să-şi poată plăti facturile la energie, nu să ne temem dacă o asemenea măsură supără sau nu agenţiile de rating. Eforturile noastre sunt de a avea suficienţi medici pentru a face faţă noului val pandemic, nu să inventăm certificate prin care doctorii sunt ameninţaţi - tocmai acum! - cu suspendarea din funcţie. Eforturile noastre sunt îndreptate pentru a avea spitale dotate şi capabile să-şi achite facturile la utilităţi, nu spitale cu porţi închise din cauza facturilor înzecite peste noapte. Prioritatea noastră este acum. Să luăm măsuri care să apere veniturile populaţiei acum, în plină iarnă, nu la 1 aprilie sau eventual în 2024... pentru că atunci este an electoral", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că este clar pentru toţi cei de bună-credinţă că, în faţa crizei provocate de liberalizarea haotică a pieţei energiei, făcută de partidele de dreapta, "populaţia merită mai multe soluţii decât cele deja anunţate".

"E nevoie de decizii mai curajoase, ţintite către cei vulnerabili, către pensionari şi familii monoparentale, dar şi către firmele româneşti. Românii sunt sătui de scuze şi motive care să mascheze luarea unor decizii. Şi un lucru este cert: trebuie luate urgent măsuri pentru a-i ajuta pe români", a afirmat Ciolacu. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.