Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că are o relaţie instituţională foarte bună cu premierul Nicolae Ciucă, precizând că este un şef de partid care „nu se bagă'' în actul de guvernare.

Marcel Ciolacu a precizat că este un șef de partid care nu se bagă în actul de guvernare

''Avem (n.r. - cu premierul) o relaţie instituţională foarte bună, ne punctăm pe lucrurile esenţiale, eu nu mă bag în actul de guvernare. (...) Eu nu sunt preşedintele PSD care mă duc la Guvern să fac numiri sau să încurc lucrurile. Comunic cu miniştrii PSD, am vorbit cu domnul Stănescu, stăm de două zile la sediu, am vorbit cu fiecare ministru, pentru că trebuie să ne pregătim şedinţa de coaliţie, să ştim cu ce mergem şi abordăm problemele în coaliţie'', a spus Ciolacu, duminică, la Antena 3.

În ceea ce priveşte criticile pe care i le-a adus preşedintele PNL, liderul social-democraţilor a arătat că Florin Cîţu ar trebui să înţeleagă că nu a creat o majoritate cu USR.

Retail jobs

''Nu cred că mai aşteaptă românii de la noi să ne criticăm, să ne potenţăm la televizor. Eu am evitat total. Cred că aşteptările românilor de la noi sunt cu totul altele în acest moment şi ar trebui şi Florin Cîţu, preşedintele Senatului, să înţeleagă că nu a creat o majoritate împreună cu USR. A creat-o împreună cu PSD în acest moment şi avem cu totul alte abordări'', a menţionat Marcel Ciolacu.

Întrebat când a discutat ultima dată cu preşedintele Klaus Iohannis, Ciolacu a precizat că întâlnirea a avut loc pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României.

''Ultima discuţie cu Klaus Iohannis a fost pe 1 Decembrie. (...) Am vorbit cum sunt problemele la Cameră, la Senat, că eram împreună cu domnul Cîţu. (...) Ne vedem de drumul nostru'', a afirmat preşedintele PSD. AGERPRES.

Citeste si:
Cum a reacționat Marcel Ciolacu după ce a fost huiduit la Iași, de...
Cum a reacționat Marcel...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.