Senatorul PSD Gabriela Firea îi solicită primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, să anuleze taxa de intrare de la Târgul de Crăciun, în valoare de 7 lei, pentru copiii de peste 12 ani şi adulţi.

Firea îi cere lui Nicuşor Dan să anuleze taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicata inclusiv copiilor peste 12 ani

"În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicată copiilor peste 12 ani şi adulţilor! Oricum, ar fi trebuit să pună la dispoziţie suficiente bilete care se puteau procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrare, unde se taie acum bilete, ca în vremuri de tristă amintire", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul edil al Bucureştiului susţine că nicăieri în lume nu se impune taxă de intrare în târgurile de Crăciun.

"Parca se clama digitalizarea, transparenta! Vorbe în vânt! Domnule primar fără inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic, acum scumpiţi şi bucuria Crăciunului? Ce faceţi cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de cetăţeni? Şantierele sunt închise, nu testaţi în şcoli şi instituţii, nu aţi demarat licitaţia pentru înlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obţinute de mine şi echipa mea. În afară de propagandă ieftină şi acuzaţii ridicole în legătură cu "greaua moştenire", cu ce va ocupaţi, în puţinele momente când vă exercitaţi atribuţiile de primar?", a adăugat Gabriela Firea. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.