Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că respectă "maturitatea politică" a lui Marius Humelnicu care a decis să renunţe la nominalizarea pentru portofoliul Economiei în Guvernul Ciucă, precizând că Florin Spătaru care a fost propus pentru acest minister are experienţa necesară pentru a ocupa funcţia.

"În primul şi în primul rând, a fost o decizie a domniei sale şi îi respect maturitatea politică şi decizia", a spus, la Parlament, Marcel Ciolacu.

 

Potrivit liderului PSD, noul candidat pentru Ministerul Economiei, Florin Spătaru, are experienţa necesară pentru a ocupa această funcţie.

 

"Uitaţi-vă pe CV-ul domniei sale şi îl veţi regăsi în toate asociaţiile internaţionale, inclusiv în comisiile de negociere cu OECD", a adăugat Ciolacu.

Senatorul PSD Marius Humelnicu a anunţat, marţi, că a decis, din motive personale, să renunţe la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat marţi că Florin Spătaru, cel care a fost propus de social-democraţi să preia portofoliul Economiei, după retragerea lui Humelnicu, este director la Damen Mangalia şi are un CV "impresionant", fiind doctor în economie şi absolvent a două facultăţi. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.