Acceptarea lui Sorin Grindeanu în noul Guvern cu PNL reprezintă "o sfidare" la adresa zecilor de mii de români care au ieşit în stradă împotriva Ordonanţei 13, a declarat, marţi, fostul lider al liberalilor Ludovic Orban.

"(Numirea lui Grindeanu în guvernul PNL - PSD) este o sfidare la adresa milioanelor de români care au fost în stradă. Au fost manifestaţii la care în ziua respectivă erau 600.000 - 700.000, dar, în realitate, milioane de români au ieşit în stradă. Tot ce s-a întâmplat de trei luni de zile este, pur şi simplu, o sfidare şi o bătaie de joc la adresa nu numai a celor care au ieşit în stradă împotriva Ordonanţei 13, a celor care au ieşit în stradă în 10 august, a celor care au stat la cozi, care au fost bătuţi de organele de ordine pentru a putea vota în toate scrutinele de alegeri - prezidenţiale, europarlamentare, la referendum", a afirmat Orban, la sediul PNL, după ce şi-a dat demisia din partid.

În opinia sa, prezenţa lui Grindeanu în noul Guvern reprezintă "o bătaie de joc la adresa oricărui om de bun simţ, corect, care a votat cu Iohannis şi cu PNL şi care, în loc să primească dezvoltare, reformă, modernizare, respect faţă de cetăţean, creşterea calităţii serviciilor, a primit drept răsplată readucerea PSD la putere".

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis marţi ca Sorin Grindeanu să fie propunerea social-democraţilor pentru funcţia de vicepremier în Guvernul condus de Nicolae Ciucă. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.