Vicepreşedintele liberal al Senatului, Alina Gorghiu, consideră că ar fi fost "elegant" ca Anca Dragu să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, în urma schimbării majorităţii parlamentare.
 

"Astăzi, în faţa plenului, nu dorim să identificăm hibe în activitatea profesională, în demersurile pe care preşedintele Senatului le-a făcut. Ne-ar fi plăcut ca grupul USR să înţeleagă că sunt nişte principii constituţionale pe care trebuie să le respecte, acela al majorităţii, configuraţia actuală. Nu-i niciun fel de problemă dacă nu şi-a dat demisia, aşa era elegant. Vom face acest demers astăzi, încercând să eficientizăm Senatului", a afirmat Alina Gorghiu, marţi, la Senat.

Plenul Senatului se reuneşte, marţi, de la ora 12,00, pentru revocarea preşedintelui Senatului, Anca Dragu (USR), a decis Biroul permanent. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.