Preşedintele USR, Dacian Cioloş, consideră că dacă PNL ar fi dorit refacerea coaliţiei PNL-USR-UDMR, acest lucru ar fi posibil de acum o lună.
 

"Domnul Ciucă a venit la noi doar atunci când avea mandat să formeze un guvern minoritar. Nu a venit niciodată să ne propună să refacem coaliţia, lucru pe care eu i l-am propus încă de la primele discuţii. Asta mă face să cred că a existat o premeditare legată de această soluţie la această criză politică, pentru că dacă PNL ar fi dorit cu adevărat să refacem coaliţia, lucrul acesta era posibil de acum o lună, fără să mai asistăm la această mascaradă. PNL nu a dorit acest lucru, iar poziţia PNL şi a preşedintelui Iohannis este pentru refacerea monstruoasei coaliţii PNL-PSD. Dacă şi preşedintele Iohannis şi-ar fi dorit să încurajeze PNL să refacă coaliţia, pentru care, de altfel, a primit şi voturile românilor pentru un mandat de modernizare a României (...), însă astăzi PNL şi preşedintele Iohannis au decis să întoarcă România în trecut", a afirmat Cioloş, luni, la Palatul Parlamentului.

Cioloş le-a transmis celor "care vor să susţină un proiect cu adevărat liberal, indiferent că sunt în afara sau în interiorul PNL, că vor avea în USR un partener principal".

"Sunt convins că, în săptămânile următoare, vom avea timp să vedem, să discutăm care sunt formulele cele mai bune pentru a construi o adevărată alternativă liberală la această monstruoasă coaliţie care a fost construită inclusiv cu girul preşedintelui", a adăugat Cioloş. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.