Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, joi, că social-democraţii au în acest moment o propunere de premier, în contextul în care liberalii au anunţat că propunerea PNL pentru funcţia de premier este Nicolae Ciucă.

PSD a venit cu o propunere de prim-ministru

"În acest moment PSD are o propunere de prim ministru. Noi mergem la negocieri la ora 16,00 cu cei de la PNL", a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

Întrebat dacă PSD ar putea să îşi schimbe decizia şi să îl accepte pe Ciucă premier, propunere din partea celor 3 formaţiuni politice ce urmează să facă o coaliţie de guvernare, Ciolacu a spus: "În acest moment înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie. (...) Nicolae Ciucă este propunerea PNL".

La întrebarea dacă a avut o înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa lui Nicolae Ciucă încă de acum acum 2 luni, liderul PSD a spus: "Doamne fereşte! Nici măcar nu am stat de vorbă cu domnul Iohannis. Credeţi că dacă aveam o întelegere cu preşedintele de două luni de zile stăteam în această criză politică? Mi se pare aberant", potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.