PNL se află în negocieri cu PMP, formațiune creată de Traian Băsescu, pentru o posibilă fuziune.

PNL, în negocieri cu PMP

Liderii Partidului Mișcarea Populară au decis să recurgă la negocieri cu PNL pentru ca partidul creat de Traian Băsescu să fie absorbit de Partidul Naţional Liberal, au declarat surse din PMP.

„Am decis să începem negocierile. Şi liberalii sunt de acord, că dacă s-ar opune, o parte din aleşii noştri locali ar migra către Orban”, adaugă sursele citate.

Din PNL fac parte foştii liderii ai PDL, Vasile Blaga şi Emil Boc, persoane cu care Traian Băsescu s-a certat după concregul în care Elena Udrea a pierdut alegerile din partid.

PMP are aproximativ 2.250 de aleși locali

Partidul Mişcarea Populară are circa 2.250 de aleşi locali. PMP a ratat intrarea în Parlament la ultimele alegeri locale, nereuşind să atingă pragul electoral.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

În anul 2013, Traian Băsescu a afirmat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că a văzut roadele Convenţiei PDL şi că „modul cum nu au înţeles să fie democraţi” îl face să spună acum „definitiv şi pentru totdeauna”: „Adio, Partid Democrat”.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.