Orban lansează noi acuzații la adresa peședintelui României, Klaus Iohannis, despre care spune că dă ordine slugilor din PNL. Orban a menționat că parlamentarii care au părăsit grupul PNL vor vota un guvern PNL-USR-UDMR.

Orban, atac la adresa lui Iohannis

Orban a venit din nou cu un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, de această dată pentru desemnarea lui Nicolae Ciucă. Orban a declarat că Iohannis dă ordine slugilor din conducerea PNL. Acesta a adus exemplul unui militar care este obișnuit să se supună ordinelor și afirmă că nu își amintește ca în vreo democrație din UE să fie numit un militar.

„Singura soluție normală, decentă, este refacerea coaliției de centru dreapta. Dezmint informațiile care încearcă să acrediteze ca scuză pentru Partidul Național Liberal de a face guvern cu PSD, faptul că nu se mai poate face coaliția din cauza parlametarilor care s-au dezafiliat din PNL. Am purtat aseară o discuție cu ei, decizia noastră e foarte clară: nu vom vota un guvern PNL-PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Vrea să participe la reconstrucția coaliției de centru dreapta

Orban a menționat că vrea să participe la reconstrucția coaliției de centru dreapta, iar revenirea lui în grupul PNL și rămânerea în partid impune trei condiții.

„Noi dorim să participăm la reconstrucția coaliției de centru dreapta. Am și spus că exista trei condiții pentru revenirea mea în grupul PNL și rămânerea în partid, iar una dintre ele era refacerea coaliției de centru dreapta. Lucrurile sunt simple, nu vom sprijini decât un guvern de centru dreapta care să aibă la bază programul nostru electoral”, a mai spus fostul președintel al liberalilor.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.