Premierul desemnat Nicolae Ciucă se întâlneşte luni, la ora 12,00, cu preşedintele USR, Dacian Cioloş, pentru a discuta despre Programul de guvernare.
 

"Dacian Cioloş, preşedintele USR, se va întâlni luni, la ora 12,00, la grupul parlamentar USR, cu prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă. Întrevederea a fost cerută vineri de premierul desemnat", a anunţat USR.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a spus, duminică seara, că întâlnirea lui Dacian Cioloş cu premierul desemnat nu va fi una pentru negocieri.

"Luni va fi o discuţie între preşedintele USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat Nicolae Ciucă. Premierul desemnat vrea să discute intenţiile pe care le are cu acest guvern. Domnul Ciucă i-a spus clar că vrea să prezinte intenţiile pentru un guvern minoritar - echipa, programul. Nu este o negociere", a declarat Dragu.

Conducerea PNL, cea a UDMR şi premierul desemnat au avut, atât sâmbătă cât şi duminică, o serie de întrevederi la Palatul Victoria pentru finalizarea Programului de guvernare.

Potrivit unui comunicat al PNL, la discuţii au participat şi echipele de experţi ale Partidului Naţional Liberal şi Uniunii Democrate Maghiare din România, în prezenţa preşedinţilor celor două formaţiuni, Florin Cîţu şi Kelemen Hunor.

Sâmbătă a avut loc şi o consultare a liberalilor cu reprezentanţii minorităţilor naţionale.

Totodată, premierul desemnat a avut sâmbătă după-amiază o convorbire telefonică cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cei doi convenind ca negocierile politice să aibă loc după finalizarea Programului de guvernare. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.