Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că a făcut un apel către toţi colegii de partid care nu s-au vaccinat anti-COVID cu a treia doză ca după votul din Parlament pentru guvernul propus de Dacian Cioloş să meargă cu toţii şi să se imunizeze.

"Cred că toată lumea trebuie să respecte legea (în privinţa măsurilor de combatere a pandemiei - n.r.). Mai mult, am făcut un apel către toţi colegii mei care nu au făcut doza a treia de vaccin ca după acest vot să mergem la Romexpo, ca orice cetăţean, să facem acest vaccin", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că toţi parlamentarii, indiferent din ce partid fac parte, trebuie să respecte regulile pentru combaterea pandemiei.

"Cred că e timpul ca politicienii care nu sunt de specialitate să nu îşi mai dea cu părerea (despre pandemie - n.r.). (...) Eu cred că politicienii ar trebui să înceapă să se mai abţină să îşi dea cu părerea, pentru că vedem unde s-a ajuns, mai ales prin actul de guvernare al lor. Ar trebui să se mai abţină să îşi dea cu părerea şi din acest moment să îşi dea cu părerea specialiştii", a menţionat acesta.

Întrebat dacă este posibil ca, după ce guvernul propus de Dacian Cioloş va fi respins în Parlament, PSD să susţină un guvern minoritar, Ciolacu a spus: "Nu am luat o decizie în acest sens. Cred că este un moment de responsabilitate, ar trebui să stăm un pic mai aplicaţi de vorbă şi să vedem ce se întâmplă efectiv în România". AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.