Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că Dacian Cioloş a fost desemnat "în batjocură" candidat pentru funcţia de premier, iar preşedintele Klaus Iohannis este "rupt de realitate", "cinic" şi "lipsit de responsabilitate".

El a adăugat că decizia corectă este un Guvern de "specialişti apolitici", care să gestioneze pandemia de COVID-19 şi economia până la organizarea alegerilor anticipate.

"România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură, a lui Cioloş când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar şi în cimitire - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele PSD a amintit că aproape 400 de români mor pe zi, "după ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia".

"Dacă astăzi preşedintele ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune? Tot că a învins pandemia?! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa, să le vadă lacrimile şi, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un Guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate! După atâta distrugere, e momentul să se apuce şi să construiască! Datoria preşedintelui este să găsească soluţii pentru probleme românilor: epidemia şi veniturile care scad dramatic", a afirmat el. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.