Deputatul liberal Florin Roman a declarat, marţi, că partidele care au dat jos Guvernul sunt cele care trebuie să găsească "cele mai bune soluţii" pentru instalarea unui nou Cabinet.

"Linia (PNL) e cea anunţată de preşedintele partidului. L-am anunţat pe premierul desemnat că va trebui să-şi finalizeze negocierile cu cei cu care a generat o majoritate de 281 de parlamentari, cu cei de la AUR şi de la PSD. Practic, ăsta e singurul lucru care stă în picioare - o majoritate de 281 de parlamentari care au dărâmat un Guvern. Şi, acum, cei care l-au dat jos trebuie să găsească cele mai bune soluţii să şi îl instaleze", a afirmat Roman, la Parlament.

Întrebat dacă există o şansă în privinţa refacerii coaliţiei guvernamentale PNL - USR- UDMR, el a răspuns: "Aici este doar o declaraţie a lui Dacian Cioloş".

"Noi n-am luat o astfel de decizie în cadrul Biroului Permanent Naţional, vom lua o decizie în seara asta. Domnul Cioloş a fost principalul vinovat de căderea Guvernului de dreapta. (...) A fost uşor să dărâme, acum trebuie să şi construiască. Mi-e greu să cred că, după ce a dărâmat Guvernul de dreapta, după ce a fost susţinut de PNL pentru portofoliul Agriculturii, pentru portofoliul de comisar european, pentru portofoliul de prim-ministru în acel Guvern tehnocrat, iar domnul Cioloş ne-a răspuns cu dărâmarea Guvernului, mi-e greu să cred că putem construi cu cineva care ştie doar să demoleze. Iar domnul Cioloş este foarte priceput doar în a demola, nu în a construi", a susţinut deputatul PNL.

Retail jobs

El a menţionat că guvernările PNL nu au dat "bir cu fugiţii, ci au stat în prima linie a frontului" încercând să facă tot ceea ce au putut pentru România într-o perioadă în care "toţi dădeau sfaturi, dar nimeni nu-şi asumă nimic". AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.