Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat înaintea moţiunii de cenzură, că este sigur că aceasta va trece, cu atât mai mult că această coaliţie de guvernare nu a funcţionat.

Ciolacu, pronostic despre rezultatele moțiunii de cenzură

Înainte de moțiunea de cenzură de astăzi, Marcel Ciolacu a afirmat încrezut că această moțiune va trece cu siguranță, plus că guvernarea aceasta nu a funcționat.

"Astăzi, moțiunea de cenzură va trece cu un scor astronomic. Sperăm ca cei de la USR să nu facă un pas înapoi. Am avut o discuție cu liderul AUR. Vom vota cu bilele la vedere. Sperăm ca și cei de la USR să facă acest lucru" a declarat Marcel Ciolacu, marţi, la Parlament.

PSD propun alegeri anticipate

Totodată, Ciolacu a vorbit despre criza politică şi cea a preţurilor care cresc cu fiecare zi, afirmând că la momentul actual, PSD e cel mai matur partid şi cel mai stabil din România. Liderul PSD a menționat că ei nu văd altă soluție decât alegerile anticipate.

„Să recunoască faptul că această coaliţie de guvernare nu a funcţionat, e un eşec politic. Noi venim cu un guvern până se vor organiza alegerile anticipate. În primul rând, trebuie să plece domnul Cîţu. Această coaliţie nu a funcţionat. Sub nicio formă noi nu vom susţine un guvern minoritar PNL", a completat şeful PSD.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.