Ministrul interimar al al cercetării, inovării şi digitalizării, Tanczos Barna, a declarat că fondul de salarii este asigurat şi va fi asigurat la Poşta Română, urmând ca instituţia să intre într-o reformă instituţională care să o facă suficient de flexibilă pentru a răspunde nevoilor pieţei.

El a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, care este situaţia la Poşta Română şi dacă sunt asiguraţi banii pentru plata salariilor angajaţilor.

"Sunt, cu siguranţă. Fondul de salarii este asigurat şi va fi asigurat. La Poşta Română se discută despre o reorganizare, o reformă instituţională care va fi pusă în practică cu siguranţă de conducerea executivă. Fondul de salarii este asigurat. Poştaşii îşi vor primi salariile", a precizat Tanczos Barna.

Ministrul interimar a confirmat că în cazul Poştei Române există un plan de restructurare, dar "decizia finală cu privire la disponibilizări nu s-a luat".

"O să primim un număr de personal care va fi disponibilizat în urma planului de restructurare. Aştept în continuare de la conducerea executivă aceste cifre. Cel mai important pentru Poşta Română este să fie o companie care se reorganizează şi este suficient de flexibilă ca să răspundă la nevoile pieţei. Am văzut, s-au produs schimbări structurale deosebite pe această piaţă. Poşta Română trebuie să fie capabilă să răspundă la aceste provocări", a afirmat Tanczos Barna. AGERPRES

Retail jobs

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.