Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că premierul Florin Cîțu se pregătește să dea bani din Fondul de rezervă al Guvernului „exclusiv unor localități cu primari PNL”.

Acuzație dură din partea lui Ciolacu către premierul Cîțu

„Este o decizie proastă şi disperată, luată în speranţa deşartă că se poate agăţa de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîţu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marţi de la Palatul Victoria. De aceea, îl somez public să renunţe! În acest nou val brutal al pandemiei, situaţiile de urgenţă nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunităţi conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieţi", a scris Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Liderul social-democraţilor îi cere şi preşedintelui Klaus Iohannis să intervină pentru a opri o astfel de situaţie.

"Îi cer şi preşedintelui Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloşie! Altfel, se va trezi cu aleşii PSD din ţară, la un concert/ festival/ cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porţile Palatului Cotroceni", mai scrie Ciolacu. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.