Guvernul a transmis că premierul Florin Cîţu a întrerupt, marţi, declaraţia de presă pe care o susţinea la Palatul Parlamentului după şedinţa Biroului Executiv al PNL deoarece a considerat că afirmaţiile sale "nu mai sunt de interes pentru jurnalişti" şi nu pentru că ar fi fost "deranjat" de atitudinea acestora.

Premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de la Parlament considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști

"Premierul Florin Cîţu a întrerupt declaraţia de presă desfăşurată la Palatul Parlamentului considerând că afirmaţiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnalişti. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere faţă de reprezentanţii mass-media", se arată într-o precizare a Guvernului. AGERPRES.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.