Europarlamentarul Carmen Avram a declarat, în exclusivitate la Metropola TV, că Guvernul trebuie să facă public PNRR-ul, care deocamdată este un document ținut la secret. Românii trebuie să știe în ce condiții trebuie dus la îndeplinire acest plan, care este asumat la nivel de țară:

"Reamintesc că este un document care trebuia depus până la sfârșitul lunii aprilie. În acest moment, cred că mai există doar două, trei state care nu au aprobat acest plan. Vizita poate părea, în contextul conflictului intern, precipitată. E foarte greu de spus dacă este sau nu, având în vedere faptul că acest document, care iată e posibil să fie aprobat este secret. Deci România nu știe ce prevede acest PNRR. (...) De ce această secretizare a PNRR-ului, în condițiile în care acest document trebuia discutat cu reprezentanții României din diverse cercuri, de la diverse niveluri, astfel încât întreaga Românie să știe ce-și asumă țara și în ce condiții va trebui să ducem la îndeplinire planul pe care ni-l asumăm și ce condiții va trebui să respectăm.(...)

Prima plată care se va face către România va fi de 3,6 miliarde de euro și, teoretic, ea ar trebui să ajungă în țară până la sfârșitul anului. Acest document, odată aprobat, mai are nevoie și de aprobarea de către Consiliu", a declarat europarlamentarul PSED, Carmen Avram, în direct la Metropola TV.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.