Europarlamentarul Carmen Avram a declarat, în exclusivitate la Metropola TV, că Guvernul trebuie să facă public PNRR-ul, care deocamdată este un document ținut la secret. Românii trebuie să știe în ce condiții trebuie dus la îndeplinire acest plan, care este asumat la nivel de țară:

"Reamintesc că este un document care trebuia depus până la sfârșitul lunii aprilie. În acest moment, cred că mai există doar două, trei state care nu au aprobat acest plan. Vizita poate părea, în contextul conflictului intern, precipitată. E foarte greu de spus dacă este sau nu, având în vedere faptul că acest document, care iată e posibil să fie aprobat este secret. Deci România nu știe ce prevede acest PNRR. (...) De ce această secretizare a PNRR-ului, în condițiile în care acest document trebuia discutat cu reprezentanții României din diverse cercuri, de la diverse niveluri, astfel încât întreaga Românie să știe ce-și asumă țara și în ce condiții va trebui să ducem la îndeplinire planul pe care ni-l asumăm și ce condiții va trebui să respectăm.(...)

Prima plată care se va face către România va fi de 3,6 miliarde de euro și, teoretic, ea ar trebui să ajungă în țară până la sfârșitul anului. Acest document, odată aprobat, mai are nevoie și de aprobarea de către Consiliu", a declarat europarlamentarul PSED, Carmen Avram, în direct la Metropola TV.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.