​​​​​​​Marcel Ciolacu a lansat critici la adresa liberalilor, care organizează un congres cu 5.000 de persoane în plină pandemie. Liderul PSD susține că social-democrații vor vota pentru demiterea Guvernului condus de Florin Cîţu și este convins că vor reuși.

Marcel Ciolacu, critici la adresa PNL în legătură cu congresul în plină pandemie

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, aduce critici dure la adresa liberalilor în legătură cu organizarea congresului în toiul pandemiei.

„Culmea tupeului! Să susţină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanţii, în frunte cu preşedintele Iohannis! – încalcă orice restricţii, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar naţional de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei”, scrie pe Facebook, vineri, Marcel Ciolacu.

PSD va vota pentru demiterea Guvernului Cîțu

Acesta a mai menționat că social-democraţii vor vota pentru demiterea Guvernului condus de Florin Cîţu.

„Le spun clar, să nu se mai chinuie! Prin Parlament, cu voturile PSD, vor obţine doar un singur lucru: Guvernul Cîţu va fi trimis acasă”, a mai scris Ciolacu.

Congresul PNL va avea loc sâmbătă, la Romexpo, cu participarea a 5.000 de persoane, chiar dacă rata de incidenţă din Capitală, joi a ajuns la 3,65 la mie, fiind în creştere faţă de miercuri, când s-a raportat un indice de 3,3 la mie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.