Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi-a exprimat, duminică, nemulţumirea că premierul Florin Cîţu nu a venit sâmbătă la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal (TNL) în condiţiile în care acesta nu s-a aflat la o distanţă mare de staţiunea Venus, locul în care s-a desfăşurat reuniunea.

"Îl aşteptam pe Florin Cîţu şi la Şcoala de vară a TNL, iar între locul de desfăşurare a Şcolii de Vară a TNL şi locul unde a fost cu ministrul Finanţelor, domnul Vîlceanu, nu este o distanţă foarte mare. Tinerii l-au aşteptat şi nu a mai venit", a afirmat Orban, la B1 TV.

Presa a relatat că premierul s-ar fi aflat sâmbătă la Vama Veche. AGERPRES


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.